S
SPQR
Guest
Гельму ще треба заслужити:)olezhyk написал(а):2Спікер: а чого "підопічна" без гельми? Ти як "ньюкамерів" вчиш?!!!
Гельму ще треба заслужити:)olezhyk написал(а):2Спікер: а чого "підопічна" без гельми? Ти як "ньюкамерів" вчиш?!!!
Угу. В Швайна запитайся /images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Гельма- то мотошапка штоль?
Сашка, ти з такими фразами?... Ше трохи, і я точно не стримаюсь від коментарів! /images/smilies/redface.gifSPQR написал(а):Гельму ще треба заслужити
Та я от сьогодні збирався, - вийшов зранку на перекур, - замерз, - плюнув,- поїхав на кориті... /images/smilies/redface.giftaras-l написал(а):olezhyk хватить бухати --- йди поїздь на мотику ато сніг скоро....
Гусары молчать!!!©olezhyk написал(а):Сашка, ти з такими фразами?... Ше трохи, і я точно не стримаюсь від коментарів!
....налив, випив...:Dolezhyk написал(а):Та я от сьогодні збирався, - вийшов зранку на перекур, - замерз, - плюнув...
:)taras-l написал(а):Завтра якшо буде сухо я їздитиму. Мотопиякиии ау-у-у !!!
Угу пішітє пісьма.:Dolezhyk написал(а):Я не знаю, чи мені завтра вдастся. Якшо буду - наберу
це точно!!!:)taras-l написал(а):може я зашвидко їзджу???
В мене "стелс" !!!/images/smilies/dance.gifSPQR написал(а):це точно!!!
з таким звуком - в тебе Б-52/images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):В мене "стелс" !!!
Привет, Маскве-сталице! /images/smilies/tongue.gif Что-то я вообще не в курсе про источник... /images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gifBraslet написал(а):Привееет! )))) львовяне!!!)))) а скажите мне, плиииз, где источник с термальной водой-то???? далеко? мы сможем там побывать? )))))
А это уже летом, когда вы к нам на мотах приедете/images/smilies/wink.gifBraslet написал(а):))))) в Берегово... но посмотрела уже по картам и поняла что туда добраться у нас наверное не получиться... чет долго получается...(((((
Там зимой как раз рульно: сидишь в теплой водичке, а над тобой пар клубится... можно вылезти на воздух, замерзнуть быстренько и сигануть обратно в тепло :) эх!SPQR написал(а):А это уже летом, когда вы к нам на мотах приедете Вы же приедете летом, правда???