S
SPQR
Guest
Нєкто дєвушка Маша /images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):Стєсьняюсь спрасіть, а другий хто?..
Нєкто дєвушка Маша /images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):Стєсьняюсь спрасіть, а другий хто?..
Ще точно не визначились. Але в попередню неділю були на місці десь в першій. Думаю цього разу будем десь так само.kesheme написал(а):А я теж сьогодні катався! Коли в неділю тренінг? Я постараюсь
От не була би вона "саме тою" дєвочкою Машею, - точно би шось паскудне ляпнув... /images/smilies/innocent.gif /images/smilies/innocent.gif /images/smilies/innocent.gifSPQR написал(а):Нєкто дєвушка Маша
:) :) :)olezhyk написал(а):От не була би вона "саме тою" дєвочкою Машею, - точно би шось паскудне ляпнув...
В неділю - Михайла. То той тренінг???/images/smilies/dance.gifkesheme;2439 Коли в неділю тренінг? Я постараюсь[img написал(а):/images/smilies/moto2.gif[/img]
/images/smilies/thumbup.gif Ті тренінги в мене прходять в ніч з суботи на неділю!:Dtaras-l написал(а):В неділю - Михайла. То той тренінг???
Ясно. В неділю таякби без опадів.Добре би було./images/smilies/thumbup.gif Шо то за тренінги бо я шось недоганяю???kesheme написал(а):Ті тренінги в мене прходять в ніч з суботи на неділю!
/images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gifolezhyk написал(а):От не була би вона "саме тою" дєвочкою Машею, - точно би шось паскудне ляпнув...
Ну я треную пересуватись на моті, а Антон в ніч з суботи на неділю тренує свою печінку на витривалість:)taras-l написал(а):Шо то за тренінги бо я шось недоганяю???
в тему:kesheme написал(а):Ті тренінги в мене прходять в ніч з суботи на неділю!
От чим я, власне кажучи, сьодні і завтра займатимусь /images/smilies/redface.gifSPQR написал(а):в тему: Люди, которые думают, что пить надо больше, и те, которые думают пить надо меньше, сходятся в одном: пить - надо.
/images/smilies/ahtung.gif Алкоголік!!!olezhyk написал(а):От чим я, власне кажучи, сьодні і завтра займатимусь Так шо, завтра я - пас
Хто б говорив!!! /images/smilies/bash.gifSPQR написал(а):Алкоголік!!! Всім решта: якщо не буде траблів, то планую бути на трассі біля МРЕО в районі 12:30-13:00
Зима на носі /images/smilies/frown.giftaras-l написал(а):У мене па подвір"ї вода замерзла.....
aka El Rapido/images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Я не ризикнув виїхати. +5 для рідної пластмассової гуми мого Хьюсонга- це занадто. Тарас познайомився з легендарною особистістю! Бистрий (Швидкий- укр.) aka Скорий aka Друг!
раньше думал, что пацаны молодые пишут(молодые пацаны не обижайтесь:D ), а тут на фотках дядьки сурьёзные! у вас есть места(судя по разметке) , где посреди проезжей части дороги можно оставить мотик и погреться чаем /images/smilies/thumbup.gifSPQR написал(а):aka El Rapido Так, класно було Погрілися трохи чаєм.