Львов

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
SPQR написал(а):
aka El Rapido Так, класно було Погрілися трохи чаєм.
Оце, хлопци добре вам було! Заздрю! :))

Цой :))

S

SPQR

Guest
old clown написал(а):
раньше думал, что пацаны молодые пишут(молодые пацаны не обижайтесь ), а тут на фотках дядьки сурьёзные! у вас есть места(судя по разметке) , где посреди проезжей части дороги можно оставить мотик и погреться чаем
Мы в душе молодые/images/smilies/wink.gif
Это скажем так неиспользуемая трасса. Там в основном драгрейсеры гоняют(или гонят), ну и мы... чаем греемся:)

Tsoy написал(а):
Оце, хлопци добре вам було! Заздрю! )
Ой, не кажи. Добре поспілкувались/images/smilies/thumbup.gif

K

kesheme

Guest
old clown написал(а):
раньше думал, что пацаны молодые пишут(молодые пацаны не обижайтесь ), а тут на фотках дядьки сурьёзные! у вас есть места(судя по разметке) , где посреди проезжей части дороги можно оставить мотик и погреться чаем
/images/smilies/thumbup.gif Сурьёзный дядька у нас один! А мы так... Школота!:)
Место где проводилась съёмка- это тупиковая улица на ораине города. Там наши стритракеры раньше проводили гонки. Там многие учатся ездить, в т.ч. и на мото.

Тарас, все нормуль! Я думаю ти сам переконався, що Андрюха-Бистрий веселий чувак, от ми йому і даємо різні прізвиська!:D

K

kesheme

Guest
Саня опередил с ответом...
Чего Машу в кадр не взяли, байкеры!/images/smilies/cool.gif

K

kesheme

Guest
Бльо!/images/smilies/redface.gif Теперь мегоопередил! Аж видэо вставил!/images/smilies/redface.gif

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
SPQR написал(а):
Ой, не кажи. Добре поспілкувались
От это я думаю якщо б ви к нам в Кийив прийихалы, от эта б мы погулялы :))

Капец як нагулялысь бы! Не стыдно б було и на свалке вспомнить :))

Велкам ту Кыйив Друзи!!!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
old clown написал(а):
Да мы еще пацаны..../images/smilies/dance.gif
И совсем несерьезные.:)
Стариками быть еще рано. (я уже дедушка токо никому неговорите/images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
Tsoy написал(а):
От это я думаю якщо б ви к нам в Кийив прийихалы, от эта б мы погулялы ) Капец як нагулялысь бы! Не стыдно б було и на свалке вспомнить ) Велкам ту Кыйив Друзи!!! Цой )
Дуже дякую за запрошення. Я думаю, ми в наступному сезоні з задоволенням ним скористаємось./images/smilies/thumbup.gif

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
А чо? Мени подобаеться: Тарас-Пиво-Перший-Дид!!! :)) Ничого так звучить!
Не скромно! :))
А навищо скромничать? :))

D

_DD_

Guest
Нарешті і я добрався до комп"ютеру. Гарно сьогодні повозилися, всім дякую за зустріч, якщо погода дозволить, то треба буде обов"язково повторити /images/smilies/thumbup.gif

А на цих фотках, можна сказати, молодший і старший брати (або батько і син - точно не знаю :) )

S

SPQR

Guest
_DD_ написал(а):
А на цих фотках, можна сказати, молодший і старший брати (або батько і син - точно не знаю )
Або тато і мама/images/smilies/tongue.gif

А повторити треба обов"язково./images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif

O

olezhyk

Guest
Шкода, хлопаки, шо мене сьодні не було /images/smilies/frown.gif Мусів їхати з сім'єю на п'янку. І був на тазіку /images/smilies/thumbdown.gif . Так шо і не побухав. Зараз сиджу і доганяюсь пивом за здоров'я іменинниці. Якшо погода дозволить і ви ше будете вчитись - постараюсь підтягнутись.
2Спікер: а чого "підопічна" без гельми? /images/smilies/mad.gif /images/smilies/mad.gif /images/smilies/mad.gif Ти як "ньюкамерів" вчиш?!!! /images/smilies/thumbdown.gif

Сверху