Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
ну хоч сподобалось?
Ти то про шо???/images/smilies/surrender.gif

Сообщение от olezhyk
та то так, була однлразова акція Зад ше пару тижнів болів...

А ти про шо????:)

М

Маестро

Guest
Хлопці ... ну йолки .. настільки розрісся юбрклаб з нашої подорожі 2009 року ... агов ... вам прийдеться нас зустрічати за для щорічної інспекції Криївки ))

S

SPQR

Guest
Маестро написал(а):
Хлопці ... ну йолки .. настільки розрісся юбрклаб з нашої подорожі 2009 року ... агов ... вам прийдеться нас зустрічати за для щорічної інспекції Криївки ))
і ми це зробимо з великим задоволенням (на відміну від Кисі13, якому принаймні я тут радий не буду) Тут і Яша з Камом обіцяли з початку сезону завітати в гості... Короче, на весні чекаємо делегацію з столиці:) /images/smilies/dance.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
і ми це зробимо з великим задоволенням (на відміну від Кисі13, якому принаймні я тут радий не буду) Тут і Яша з Камом обіцяли з початку сезону завітати в гості... Короче, на весні чекаємо делегацію з столиці
+1./images/smilies/dance.gif

K

kesheme

Guest
Саня, дякую за рекламу! З мене пузирь/images/smilies/drunk.gif

Я на сноуборд хтів стати дуже давно, і постійно знаходились відмазки шоб то неробити:D Минулої зими навіть замовив борд в прокаті, приїхав, а його віддали комусь іншому/images/smilies/mad.gif Пропоную, з нормальним снігом, взяти в прокаті борд і піти на Погулянку. Там гірок різних щоб навчитися- жопоюжуй! Як я бачу- ми всі новачки, так шо нам вистачить.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
А в борда є ручний тормоз???/images/smilies/confused.gif

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
там два ножних Хоча тормозити можна всім, чим завгодно. Дивлячись, як впадеш.
Фіг то правда! Ноги припнєті. Там тормоз один - задниця! Падаєш 95% на сраку, причому, сцуко, зі 100% падінь, на одне "полупупіє" припадає 99% !!! В результаті, пів дупи - нормальна, а пів - синюща!!! /images/smilies/mad.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
olezhyk написал(а):
Фіг то правда! Ноги припнєті. Там тормоз один - задниця! Падаєш 95% на сраку, причому, сцуко, зі 100% падінь, на одне "полупупіє" припадає 99% !!! В результаті, пів дупи - нормальна, а пів - синюща!!!
А якшо на дупу (культурніше - сраку) вдіти "черепашку" ???:D

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
Фіг то правда! Ноги припнєті. Там тормоз один - задниця! Падаєш 95% на сраку, причому, сцуко, зі 100% падінь, на одне "полупупіє" припадає 99% !!! В результаті, пів дупи - нормальна, а пів - синюща!!!
Ой, Олежик, даремно ти про болючу сраку написав.
Зараз Пан Тарас нас знову підйобувати буде:D

K

kesheme

Guest
SPQR написал(а):
Ой, Олежик, даремно ти про болючу сраку написав. Зараз Пан Тарас нас знову підйобувати буде
ВАС???!!!:) :D /images/smilies/dance.gif /images/smilies/surrender.gif Так вы это??? Кто кого???:)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Мороз./images/smilies/mad.gif
Тре глянути який тосол в мотику.

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
Фігасобі, він ще й лижнік(ака сноубордіст) ...
Ну, і далі, продовження теми "А я ещё и на машинке вышывать умею..." : /images/smilies/punk.gif /images/smilies/punk.gif /images/smilies/punk.gif

Сверху