JIANSHE JS-125 Отзывы о мототехнике, тестдрайвы

Ingvar2

Тру байкер
Мото
Jialing JH 250 GY-5
Може розібрати, поставити кнопочки на свої місця і з середини паяльником зробити буртики навхрест?
Не, там надо изнутри резиновым клеем проклеить на корпус , можно тонюсенькую резину приклеить - кнопка должна двигатся и нажимать на плате на кнопку

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Jianshe JYM125, ИЖ Планета 5
Не, там надо изнутри резиновым клеем проклеить на корпус , можно тонюсенькую резину приклеить - кнопка должна двигатся и нажимать на плате на кнопку
Спробую латку камерну зсередини, а зверху каучук для ремонту дахів, він у мене біля димаря вже 3 роки тримається на сонці.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Відремонтував Гарміна))) Не знаю чи надовго.

Вложения

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Джим зіжрав 70 мл оливи на 2 тис км - це багато??? Пробіг 39 500 км.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Джим розміняв п'ятий десяток. Стоїть 3-я свічка, другий високовольтний і люлька, третій трос зчеплення, друга пружинка троса зчеплення, четвертий комплект ланцюга і зірок. Начебто це всі поломки що були. Оливи бере 70 мл на 2 тис.

Вложения

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Нарешті дійшли руки до ланцюга.
Проблемі вже 5 років - задня зірка зсунута вправо десь на 0,5-1 см і через це ланцюг набігає на неї з перекосом.
Перші три ланцюги вгрохав(один навіть порвався на пробізі 700 км), потім став ставити заднє колесо матюком щоб ланцюг набігав рівно, жерло шину. Хотів підрізати ліву втулку, потім хотів поставити маятник з юбрика.
Сьогодні перевірив колеса: вони стоять в одній площині - так що перші два варіанти посунуть заднє колесо вліво і буде розкаряка
03_biggrin

Виточив з старої зірки прокладку товщиною 5 мм(виявилося що якраз вгадав
01_smile
).Підставив її під зірку і довелося нарізати нові довші болти( бо ті що я зранку купив в магазині перервалися зразу ж
03_biggrin
).
Тепер ланцюг набігає рівно і заднє колесо стоїть по мітках однаково.
18_good

Думав пару років, а довбався сьогодні цілий день
15_badgrin

До речі, китайська гума буває різної якості - он той демпфер пройшов 41 тис і їздить далі(правда коштує 280 грн), а на Дельті пам'ятаю найбільше 7 тис проходив, а то й 2-3.

Вложения

JIAN

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Jianshe JS125-6A
Сьогодні перевірив колеса: вони стоять в одній площині
Цікаво дізнатися як ти перевіряв чи в одній площині стоять колеса?
Опиши процес докладно.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Цікаво дізнатися як ти перевіряв чи в одній площині стоять колеса?
Опиши процес докладно.
Поклав 2 м двотавра великого , притулив шини до боковини(під передню вставив прокладку бо вона вужча),відмітив центри шин і потім провів лінію і вона виявилася паралельною двотавру. А взагалі позаду сидів Петрович, глянув на глаз і сказав шо воно рівно:ROFLMAO:

Вложения

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Цікаво чи повезе Джиньші пасажира 100 кг+ мої 70? Чи вгрохаю аморти???

Ingvar2

Тру байкер
Мото
Jialing JH 250 GY-5
Не знаю как твой, но мой возил суммарно 220 кг и ничего не вгрохал. НО! У меня маятник другой, квадратного сечения, более мощный. Скорее тебе за раму переживать надо, а не за аморты. А именно за те тонкие трубки, к которым крепятся ножки пассажира, они могут погнутся - на них весь вес. Если поставишь изнутри распорку на них - можешь и пол тонны везти :)

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Трубки у мене кругом дебелі, товщина стінок 1,6 мм, ніжки пасажира я зняв - у мене вони на багажнику тепер, там труба 16х1,5, 80 кг возив.

Вложения

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A
Мдя... сегодня открыл сезон. Мотоцыклетка бездействовала чуть больше месяца. Немножко заменил ротор генератора на более лёгкий, дабы не точить свой по методу уважаемого acher . Подозреваю, что ротор с Yamaha TTR 125, но это только предположение, точных данных нет. Выглядит как мой, только поуже, за счёт чего и полегче. Оно чувствуется, разгон куда веселее, чем с родным. Ну и корзину сцепления до кучи заменил на новую, ибо люфт алюминиевой цацки относительно шестерёнки был уже совсем неприличный, в связи с чем оно шуршало, позванивало, и постукивало. Не шуршит, не звенит, не стучит, но неприкатанная шестерёнка новый саунд добавила. Но то благородный йубровский скулёж, а не вот это вам всё. :)

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Хто в курсі цей комплект на наш Джиньші стане? чи в нас 5 тисків? а тут 4 начебто?

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A
Хто в курсі цей комплект на наш Джиньші стане? чи в нас 5 тисків? а тут 4 начебто?
У нас 5 дисков. Чтобы ставить 4, нужна замена внутренней части сцепления, той самой хрени, за которую стальные диски цепляются, четырёхдисковая ниже. Корзина и наша пойдёт.
Вроде у знакомой на 4 диска есть, на мотоцикл не ставилась, новая. Если нужно, могу уточнить шо почём.

ЗЫ. А с какого буя в комплекте этого Лукаса на картинке 5 пружин? У нас, как и у юбра, 4.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Та я ще не знаю чи мені треба. Пробіг 43 тис, щось частенько доводиться підтягувати трос зчеплення, десь через кожні 2-3 тисячі(вже разів 4 підтягав), думаю може вже диски зношені???чи то просто трос тягнеться, недавно новий поставив.

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A
щось частенько доводиться підтягувати трос зчеплення, десь через кожні 2-3 тисячі
Ты трос подтягиваешь или отпускаешь? Если диски изнашиваются, ту хрень что на руле, или на самом тросике, нужно закручивать, укорачивая чехол, и по факту давая самому тросику слабину. Если-же регуляторы выворачиваешь, и на ручке явный недожим, то трос тянется.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
підтягую, роблю чохол довшим, я теж подумав що це не диски, а тупо тягнеться трос. Зчеплення не буксує, збільшується вільний хід ручки зчеплення і починають погано перемикатися швидкості, як підтягну - проходить.

Ingvar2

Тру байкер
Мото
Jialing JH 250 GY-5

_wqwa

Тру байкер
Мото
Honda CB1100, KTM 350 XCF-W
Та я ще не знаю чи мені треба. Пробіг 43 тис, щось частенько доводиться підтягувати трос зчеплення, десь через кожні 2-3 тисячі(вже разів 4 підтягав), думаю може вже диски зношені???чи то просто трос тягнеться, недавно новий поставив.
якщо прослизання не відчуваєш, то диски норм. Підтягуй троса, ще поїздиш.

Сверху