K
kesheme
Guest
Підкажіть любі друзі, хто знає, де можна купити і вигнути так як треба трубу на руль? Купити скоріше всього на Торпедо получиться, а ось вигнути- ХЗ... Допомогайте совєтом, бо я мот стоїть без руля!
Роман.Сихів. Скажеш я рекомендував.kesheme написал(а):Підкажіть любі друзі, хто знає, де можна купити і вигнути так як треба трубу на руль? Купити скоріше всього на Торпедо получиться, а ось вигнути- ХЗ... Допомогайте совєтом, бо я мот стоїть без руля!
Нема за що. Головне щоб помогло./images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Подякував!
Ой, что-то будет/images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Підкажіть любі друзі, хто знає, де можна купити і вигнути так як треба трубу на руль?
ЧопирЪ :) /images/smilies/thumbup.gifSPQR написал(а):Ой, что-то будет
точно не он. У kesheme на чоперы(или не чопера) аллергия. Чхать он на них хотел:)benson написал(а):ЧопирЪ
То буде перший у Львові байк з альтернативнем двигуном:)taras-l написал(а):Може йому потрібно високий руль щоб на нього установити сонячну батарею......бензин то дорожчає.
шось типу таких? :) :) :)SPQR написал(а):То буде перший у Львові байк з альтернативнем двигуном
Бугага!!!:) /images/smilies/thumbup.gifolezhyk написал(а):шось типу таких?
А я запхав моти так, що витянути їх зможу тільки весною /images/smilies/frown.giftaras-l написал(а):Сьогодні у Львові +5 грд !!!! Коли виїзджаємо???
А я нє.SPQR написал(а):А я запхав моти так, що витянути їх зможу тільки весною
Та ніби до суботи обіцяють: тицtaras-l написал(а):А я нє. Якшо тепло буде ше і завтра то я провезуся. (нині ше болота багато)
Поживем - побачимо./images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):Та ніби до суботи обіцяють: тиц