S
SPQR
Guest
Вуйку Тарас ще раз доказав, що він справжній тру олдскул байкер. Великий респект! /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif
Тру то моє друге імя:)SPQR написал(а):Вуйку Тарас ще раз доказав, що він справжній тру олдскул байкер. Великий респект!
фігасєбє добрий вечір/images/smilies/eek.gif Де ж ти його умундрився загубити? Добре, що є на світі добрі люди. В мене схожий трафунок був, коли я умудрився проє...ти техпаспорт на жигуля, свої права і права Бистрого/images/smilies/wallbash.gif Причому не знав про це, доки якась жіночка не знайшла і не почала видзвонювати. А я пів дня катався взагалі без паперів.kesheme написал(а):В мене вчора-сьогодні був квест...
Спасибо тебе, добрый человег, но у нас тут гости с Белокаменной должны пожаловать - готовимся в поте лица/images/smilies/wink.gifЛЕКС написал(а):а я ключ от новой ямашки в подьезде 4 дня назад выронил-и думал что потерял.соседки школьницы с верхних этажей нашли и по надписи ямаха догадались,что это соседа мотоциклиста.отдали жене. Львовянцы,как там к вам новый год приближается? слухайте,если новый год с камчатки идёт,то давайте ка ко мне в гости-быстрее встретим!
Шо треба і на коли?SPQR написал(а):п.с. а я маю малу халепу. вчора говорив з Сашкою Мортімером, він підтвердив, що все в силі, але сьогодні я обдзвонив кучу квартир і готелів - все занято. Хто має якісь контакти - підключайтесь
Квартира з 4 по 6 січня. На пятох. Тобто з 4 по 5 будуть п"ятеро, а з 5 по 6 - троє. Може ще лишаться на 7. Завтра маю ще пару варіантів обдзвонитиtaras-l написал(а):Шо треба і на коли?
Бльо!!! /images/smilies/wallbash.gif ХОЧУ!!!!ЛЕКС написал(а):да пока что я приглашаю-у меня есть пустая квартира со всеми удобствами,2 гаража и машина для экскурсий...+12 тепла и пара кроссовых мотов для катания...так что имейте ввиду моё приглашение
Та нє, там бандерівців не люблять, кажуть вони москалів в гаражах закривають /images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):Ну шо пияки? На Н.р. в Росію???
ну так, до нас же ж пияки їдуть - от і забухаємSPQR написал(а):Та нє, там бандерівців не люблять, кажуть вони москалів в гаражах закривають Може краще десь у Львові всі разом зберемось і забухаємо? а то я київлянам заздрю. по доброму.
Так то буде ПІСЛЯ Нового Року, а я пропоную ДО :)olezhyk написал(а):ну так, до нас же ж пияки їдуть - от і забухаєм
пізно вже. Бо, якщо почнем до Н.р., то точно його пропустимо - а то не айсSPQR написал(а):Так то буде ПІСЛЯ Нового Року, а я пропоную ДО
ну от, а така хороша ідея була.../images/smilies/tongue.gifolezhyk написал(а):пізно вже. Бо, якщо почнем до Н.р., то точно його пропустимо - а то не айс
Где и когда?/images/smilies/cheers.gifSPQR написал(а):ну от, а така хороша ідея була... Нічо, зараз Кєша прийде - мене підтримає. Нам нє в пєрвой
Я так понимаю тут правильный ответ:kesheme написал(а):Где и когда?
Я еду!:D Жди!SPQR написал(а):Я так понимаю тут правильный ответ: везде и всегда!!!