Львов

S

SPQR

Guest
Вуйку Тарас ще раз доказав, що він справжній тру олдскул байкер. Великий респект! /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Вуйку Тарас ще раз доказав, що він справжній тру олдскул байкер. Великий респект!
Тру то моє друге імя:)
Доречі додому вертався з початком дощику, так шо встиг в сам раз./images/smilies/thumbup.gif

K

kesheme

Guest
В мене вчора-сьогодні був квест! Називається "Проє...кохай техпаспорт!" /images/smilies/dance.gif Кароч, загубив вчора в обід техпаспорт від Льовіка ака Пежо 206./images/smilies/wallbash.gif Пізно ввечері мене пинив гаїшник на окружній, я по кишенях- нема техпаспорта! Я впевнений шо він дома, рассказав гаєру на 80 грн і ніякої штрафплощадки ненада!/images/smilies/thumbup.gif Дома документа не знайшлось.../images/smilies/surrender.gif День почався з розклеювання об'яв. Я вже уявляв дорогу в Житомир, де Льовік зареєстрований, для того, щоб зробити дублікат/images/smilies/frown.gif В обід суіциідальні настрої прервала жіночка, яка /images/smilies/phone.gif і сказала, що знайшла техпаспорт! Мене врятовано! Льовік радий!

S

SPQR

Guest
kesheme написал(а):
В мене вчора-сьогодні був квест...
фігасєбє добрий вечір/images/smilies/eek.gif Де ж ти його умундрився загубити? Добре, що є на світі добрі люди. В мене схожий трафунок був, коли я умудрився проє...ти техпаспорт на жигуля, свої права і права Бистрого/images/smilies/wallbash.gif Причому не знав про це, доки якась жіночка не знайшла і не почала видзвонювати. А я пів дня катався взагалі без паперів.
Слава Богу, що тобі все заканало. Тьфу-тьфу-тьфу.

п.с. а я маю малу халепу. вчора говорив з Сашкою Мортімером, він підтвердив, що все в силі, але сьогодні я обдзвонив кучу квартир і готелів - все занято./images/smilies/mad.gif Хто має якісь контакти - підключайтесь

ЛЕКС

Тру байкер
а я ключ от новой ямашки в подьезде 4 дня назад выронил-и думал что потерял.соседки школьницы с верхних этажей нашли и по надписи ямаха догадались,что это соседа мотоциклиста.отдали жене. Львовянцы,как там к вам новый год приближается? слухайте,если новый год с камчатки идёт,то давайте ка ко мне в гости-быстрее встретим!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
ЛЕКС если мы начнем у тебя встречать то своего уже помнить небудем.:)

S

SPQR

Guest
ЛЕКС написал(а):
а я ключ от новой ямашки в подьезде 4 дня назад выронил-и думал что потерял.соседки школьницы с верхних этажей нашли и по надписи ямаха догадались,что это соседа мотоциклиста.отдали жене. Львовянцы,как там к вам новый год приближается? слухайте,если новый год с камчатки идёт,то давайте ка ко мне в гости-быстрее встретим!
Спасибо тебе, добрый человег, но у нас тут гости с Белокаменной должны пожаловать - готовимся в поте лица/images/smilies/wink.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
п.с. а я маю малу халепу. вчора говорив з Сашкою Мортімером, він підтвердив, що все в силі, але сьогодні я обдзвонив кучу квартир і готелів - все занято. Хто має якісь контакти - підключайтесь
Шо треба і на коли?

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
Шо треба і на коли?
Квартира з 4 по 6 січня. На пятох. Тобто з 4 по 5 будуть п"ятеро, а з 5 по 6 - троє. Може ще лишаться на 7. Завтра маю ще пару варіантів обдзвонити

ЛЕКС

Тру байкер
да понимаю я всё...а новый год у нас один на всех....я встречал новый 1990 год подо Львовом,в селе Старичи,(на полигоне)в кругу только западноукраинских сослуживцев...как тепло и весело тогда встретили!!! ну ничего,я всё-ж до старости к вам ещё доберусь ,если пригласите...а пока что я приглашаю-у меня есть пустая квартира со всеми удобствами,2 гаража и машина для экскурсий...+12 тепла и пара кроссовых мотов для катания...так что имейте ввиду моё приглашение

O

olezhyk

Guest
Ну шо пияки? На Н.р. в Росію??? /images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
ЛЕКС написал(а):
да пока что я приглашаю-у меня есть пустая квартира со всеми удобствами,2 гаража и машина для экскурсий...+12 тепла и пара кроссовых мотов для катания...так что имейте ввиду моё приглашение
Бльо!!! /images/smilies/wallbash.gif ХОЧУ!!!!
п.с. мы тебе всегда рады. мож летом бы пересеклись. Есть тут у нас с kesheme одна идейка..../images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
Ну шо пияки? На Н.р. в Росію???
Та нє, там бандерівців не люблять, кажуть вони москалів в гаражах закривають /images/smilies/wink.gif

Може краще десь у Львові всі разом зберемось і забухаємо? /images/smilies/drunk.gif
а то я київлянам заздрю. по доброму.

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
Та нє, там бандерівців не люблять, кажуть вони москалів в гаражах закривають Може краще десь у Львові всі разом зберемось і забухаємо? а то я київлянам заздрю. по доброму.
ну так, до нас же ж пияки їдуть - от і забухаєм

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
пізно вже. Бо, якщо почнем до Н.р., то точно його пропустимо - а то не айс
ну от, а така хороша ідея була.../images/smilies/tongue.gif
Нічо, зараз Кєша прийде - мене підтримає. Нам нє в пєрвой/images/smilies/drunk.gif /images/smilies/cheers.gif /images/smilies/rockon.gif

Сверху