O
olezhyk
Guest
вуйцю, не бийте!!!/images/smilies/innocent.gif
Тю! Так чого тебе бити, ти ж не москаль!/images/smilies/wink.gif :Dolezhyk написал(а):вуйцю, не бийте!!!
Там, помоєму, для того, шоб "Львів" вивели на рівень вище, треба організувати "філіал" Юбрклабу у Львові. Але не впевнений...kesheme написал(а):Я уже Сане Спикеру предлогал, теперь выношу на суд общественности. А чего бы нам не попросить администрацию перенести тему "Львов" из "Другие города" в список городов раздела "Украина"? Активность у нас выше чем у Днепропетровска и Харькова вместе взятых!
Ну-ну...olezhyk написал(а):Пацанчики, та ми так ніґди не просохнемо!!!
/images/smilies/redface.gif я мав на увазі - "ви"/images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gifolezhyk написал(а):Пацанчики, та ми так ніґди не просохнемо!!!
Треба поскоріше почати обдумувати!:D /images/smilies/cheers.gifSPQR написал(а):Вважаю, що до початку сезону ми(тобто львівське козацтво) маємо час це все добре обдумати, щоб не приймати поспішних рішень. І якщо все буде гуд, то Яков з Камом ніби збиралися навесні до нас завітати. От тоді можно буде це все і оформити
апеляцію написав. Але або погано писав, або Миколайко виявився сліпенький та підстаркуватий, короче він мені приніс ось це:taras-l написал(а):В нас - св.Миколай. Пиши йому апеляцію.Може передумає і твоя мрія збудеться.
Ага:Dtaras-l написал(а):SPQR то передньопривідний трайк ???
Один сМажений пес - хотдог ?/images/smilies/surrender.gifSPQR написал(а):Ага Передньомонопривідний-педальний! Потужність: один скажений пес
взаємно !!!!/images/smilies/thumbup.gifSPQR написал(а):Вітаю всіх з святом Святого Миколая Чудотворця!!!
Одел кепку-аэродром и продаёт на кухне мандарины!:DSPQR написал(а):Антон, как там знаменитый котяра Ашот?