S
SPQR
Guest
Взагалі-то то не "прогіб", а бажання допомогти другу...olezhyk написал(а):Як казали в одному фільмі:"Прогиб засчитан!"
в тєму:taras-l написал(а):Намьйок пойняв.
Взагалі-то то не "прогіб", а бажання допомогти другу...olezhyk написал(а):Як казали в одному фільмі:"Прогиб засчитан!"
в тєму:taras-l написал(а):Намьйок пойняв.
ти сі не ображай - я пожартував /images/smilies/redface.gifSPQR написал(а):Взагалі-то то не "прогіб", а бажання допомогти другу...
Та я сі поняв:)olezhyk написал(а):ти сі не ображай - я пожартував
я-нормально. Тіко зранку туман місцями напрягав, видимість була до 100м. Так шо доводилось скидати швидкість. А дорога значно краще почищена ніж в місті.SPQR написал(а):2 olezhyk та kesheme ви там ніби мали в неділю кожен свою мандрівку. Як з"їздили? Я про вас згадував, коли сидів вдома біля теплої батареї
Саме так! :)taras-l написал(а):SPQR то джентельменський набір ???
Там помню, там не помню...:)SPQR написал(а):kesheme, ты там как после все этого...
він певно багато курить? :)SPQR написал(а):Ось подарував кєнту (для тих, хто знає Андрій ака Бистрий) набір запальничок
Тепер вже мусить курити.:Dolezhyk написал(а):він певно багато курить?
Дід Мороз то у москалів.....або у відМорожених. В нас - св.Миколай. Пиши йому апеляцію.Може передумає і твоя мрія збудеться./images/smilies/thumbup.gifSPQR написал(а):Написав недавно лист Миколаю, де просив принести мені або дівєрсію, або файзера, сьогодні отримав відповідь де Марічціним почерком було написано: "А жопа не злипнеться?". Певно не буде в мене файзера або дівєрсії. Тепер вся надія на діда Мороза
І не пренесе! Чо він, тойвово троха, шоб двістап'єтдисєт кільо на горбу таскав??? Пиши шоб привіз!/images/smilies/thumbup.gifSPQR написал(а):Написав недавно лист Миколаю, де просив принести мені або дівєрсію, або файзера, сьогодні отримав відповідь де Марічціним почерком було написано: "А жопа не злипнеться?". Певно не буде в мене файзера або дівєрсії. Тепер вся надія на діда Мороза
:D :) /images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):І не пренесе! Чо він, тойвово троха, шоб двістап'єтдисєт кільо на горбу таскав??? Пиши шоб привіз!
Для тех, кто не знаком лично, это не Быстрый на фото. Это лично Саша-Спикер. Так что знайте! Он может дать прикурить!/images/smilies/boxing.gifSPQR написал(а):Ось подарував кєнту (для тих, хто знає Андрій ака Бистрий) набір запальничок
/images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):Для тех, кто не знаком лично, это не Быстрый на фото. Это лично Саша-Спикер. Так что знайте! Он может дать прикурить!