Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Анігдот.
Джентельменський набір для мужиків старше 50-ти років: презервативи і валідол. Неясно шо стане першим.

S

SPQR

Guest
2 olezhyk та kesheme ви там ніби мали в неділю кожен свою мандрівку. Як з"їздили? Я про вас згадував, коли сидів вдома біля теплої батареї/images/smilies/wink.gif

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
2 olezhyk та kesheme ви там ніби мали в неділю кожен свою мандрівку. Як з"їздили? Я про вас згадував, коли сидів вдома біля теплої батареї
я-нормально. Тіко зранку туман місцями напрягав, видимість була до 100м. Так шо доводилось скидати швидкість. А дорога значно краще почищена ніж в місті.

K

kesheme

Guest
Аналогічно. Туман, бували місця дороги- чистий льодік метрів 300/images/smilies/surrender.gif треба вести себе і тазік так, як при срачці- жодного зайвого руху. Але снігу небуло на дорозі ваще! Максимум раз їхав 80 кмч!!!!

S

SPQR

Guest
kesheme, ты там как после все этого.../images/smilies/drunk.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR то джентельменський набір ???/images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
Ось подарував кєнту (для тих, хто знає Андрій ака Бистрий) набір запальничок :)

S

SPQR

Guest
Написав недавно лист Миколаю, де просив принести мені або дівєрсію, або файзера, сьогодні отримав відповідь де Марічціним почерком було написано: "А жопа не злипнеться?". Певно не буде в мене файзера або дівєрсії. Тепер вся надія на діда Мороза :D

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Написав недавно лист Миколаю, де просив принести мені або дівєрсію, або файзера, сьогодні отримав відповідь де Марічціним почерком було написано: "А жопа не злипнеться?". Певно не буде в мене файзера або дівєрсії. Тепер вся надія на діда Мороза
Дід Мороз то у москалів.....або у відМорожених. В нас - св.Миколай. Пиши йому апеляцію.Може передумає і твоя мрія збудеться./images/smilies/thumbup.gif

K

kesheme

Guest
SPQR написал(а):
Написав недавно лист Миколаю, де просив принести мені або дівєрсію, або файзера, сьогодні отримав відповідь де Марічціним почерком було написано: "А жопа не злипнеться?". Певно не буде в мене файзера або дівєрсії. Тепер вся надія на діда Мороза
І не пренесе! Чо він, тойвово троха, шоб двістап'єтдисєт кільо на горбу таскав??? Пиши шоб привіз!/images/smilies/thumbup.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
kesheme написал(а):
І не пренесе! Чо він, тойвово троха, шоб двістап'єтдисєт кільо на горбу таскав??? Пиши шоб привіз!
:D :) /images/smilies/thumbup.gif

K

kesheme

Guest
SPQR написал(а):
Ось подарував кєнту (для тих, хто знає Андрій ака Бистрий) набір запальничок
Для тех, кто не знаком лично, это не Быстрый на фото. Это лично Саша-Спикер. Так что знайте! Он может дать прикурить!/images/smilies/boxing.gif

S

SPQR

Guest
kesheme написал(а):
Для тех, кто не знаком лично, это не Быстрый на фото. Это лично Саша-Спикер. Так что знайте! Он может дать прикурить!
/images/smilies/thumbup.gif
/images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif
/images/smilies/boxing.gif

Сверху