Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Дайте хтось ту касету з парнухою подивитися.:)

dimka

Тру байкер
Мото
sv650s
У нас теж сніг сьогодні - завтра обіцяють. Київ запишіть в чергу на касету:)

S

SPQR

Guest
Кеша, ты как? Я просто в дрова!/images/smilies/drunk.gif

K

kesheme

Guest
SPQR написал(а):
Кеша, ты как? Я просто в дрова!
От тебя приехал домой- там фестиваль в составе 4-ох пьяных баб/images/smilies/drunk.gif /images/smilies/band.gif Я там чуть-чуть накатил, собралсо и пошёл в клюб /images/smilies/dj.gif /images/smilies/whistle.gif /images/smilies/punk.gif Там я ещё накатил/images/smilies/cheers.gif Вернулсо домой. Бабы никуда не делись/images/smilies/drunk.gif /images/smilies/band.gif Я в последний раз накатил и лёг спать...

А сейчас я поеду к тебе и заберу брошеный у тебя тазик (я ж его у тебя оставил? Да?)

S

SPQR

Guest
kesheme написал(а):
От тебя приехал домой- там фестиваль в составе 4-ох пьяных баб
Эх, надо было с тобой ехать. Пьяные бабы - это весело:)

kesheme написал(а):
А сейчас я поеду к тебе и заберу брошеный у тебя тазик (я ж его у тебя оставил? Да?)
Нет. Ты про что/images/smilies/wink.gif
шутко. Стоит твой лёва. Мерзнет. И судя по его виду - это ему не нравится.

п.с. редбула захвати, а то у меня чета после вчерашнего крылья не расправляются/images/smilies/surrender.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Все, моти поставлені в сарай, токсікоз почався...
Ото ніфіга - ніфіга./images/smilies/mad.gif Я ще їздитиму./images/smilies/thumbup.gif Лиш би без снігу. /images/smilies/wink.gif

O

olezhyk

Guest
До-речі, "парнуха" безбожно гальмує /images/smilies/mad.gif , на вихідних буду Вінду пареставляти /images/smilies/wallbash.gif /images/smilies/wallbash.gif /images/smilies/wallbash.gif

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
обидва диска???
я попробував той, шо "студійний" (ну, з коробкою, пікантними знимками...). До другого ше не добрався...
UPD: А той переписаний менше ресурсів "Вінампа" хаває?

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
я попробував той, шо "студійний" (ну, з коробкою, пікантними знимками...). До другого ше не добрався... UPD: А той переписаний менше ресурсів "Вінампа" хаває?
а фіг його знає. Я просто ставив і насолоджувався:)

S

SPQR

Guest
Хлопці, туйво, а по чому снігоходи зараз???

Сверху