S
SPQR
Guest
оппа! /images/smilies/thumbup.gif :)olezhyk написал(а):Ну, і далі, продовження теми "А я ещё и на машинке вышывать умею..." :
а де можно послухати твою творчість?
оппа! /images/smilies/thumbup.gif :)olezhyk написал(а):Ну, і далі, продовження теми "А я ещё и на машинке вышывать умею..." :
Це неможливо слухати! /images/smilies/innocent.gif /images/smilies/innocent.gif /images/smilies/innocent.gifSPQR написал(а):оппа! а де можно послухати твою творчість?
чого, я люблю течно! унц-унц-унц...:)olezhyk написал(а):Це неможливо слухати!
/images/smilies/sick.gif /images/smilies/sick.gif /images/smilies/sick.gifSPQR написал(а):.... течно! унц-унц-унц...
ну ладно, я ж не знаю, що ти там на своєму піаніно граєшь. тоді Мацуєва сбацай.../images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):абіжаєш...
Мурка підійде? /images/smilies/tongue.gifSPQR написал(а):ну ладно, я ж не знаю, що ти там на своєму піаніно граєшь. тоді Мацуєва сбацай...
головне шоб не білан, а так, будь шо бацай:)olezhyk написал(а):Мурка підійде?
Ти вважаєш, шо такі люди можуть білана бацати?.. :D :D :DSPQR написал(а):головне шоб не білан, а так, будь шо бацай
слава Богу нє!olezhyk написал(а):Ти вважаєш, шо такі люди можуть білана бацати?..
Привет!!!ЛЕКС написал(а):львавяне привет!!!!! у вас там грибы уже всё? сезон кончился?
Привет! Я позавчера ещё ездил. Вчера немного снежок посыпал, темп. +5. Пака ждёмс ...ЛЕКС написал(а):львавяне привет!!!!! у вас там грибы уже всё? сезон кончился?
Хочеш рак вуха дістати? /images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):слава Богу нє! так, коли даш диск послухати?
Короче, пропоную завтра обмін: з мене два диска сам знаєш з чимolezhyk написал(а):Хочеш рак вуха дістати?
/images/smilies/thumbup.gifЛЕКС написал(а):у нас нежданное потепление до +12-14...
да, читал эту историю. соболезную /images/smilies/frown.gifЛЕКС написал(а):у меня дяди нехорошие отвинтили 1 номер с машины. я бы поменял-но на номере были буквы: СОМ-это была моя кликуха в школе. а в 37 лет у меня появились такие номера .прикольно? короче,не хочу менять-буду на моте всю зиму ездить!!!!
На понт береш? /images/smilies/wink.gif Не проканає, - бо ти мені диски просто так обіцяв... /images/smilies/dance.gif /images/smilies/dance.gif /images/smilies/dance.gifSPQR написал(а):Короче, пропоную завтра обмін: з мене два диска сам знаєш з чим 2 Тарас і Антон: ні не з парнухою, пошляки а з тебе диск з вашим музоном.
Льолик, все пропало!!!© :Dolezhyk написал(а):На понт береш? Не проканає, - бо ти мені диски просто так обіцяв...