taras-l написал(а):Дайте хтось ту касету з парнухою подивитися.
Угу, "сядем усе" ©фільм :) :) :)dimka написал(а):.... Київ запишіть в чергу на касету
От тебя приехал домой- там фестиваль в составе 4-ох пьяных баб/images/smilies/drunk.gif /images/smilies/band.gif Я там чуть-чуть накатил, собралсо и пошёл в клюб /images/smilies/dj.gif /images/smilies/whistle.gif /images/smilies/punk.gif Там я ещё накатил/images/smilies/cheers.gif Вернулсо домой. Бабы никуда не делись/images/smilies/drunk.gif /images/smilies/band.gif Я в последний раз накатил и лёг спать...SPQR написал(а):Кеша, ты как? Я просто в дрова!
Эх, надо было с тобой ехать. Пьяные бабы - это весело:)kesheme написал(а):От тебя приехал домой- там фестиваль в составе 4-ох пьяных баб
Нет. Ты про что/images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):А сейчас я поеду к тебе и заберу брошеный у тебя тазик (я ж его у тебя оставил? Да?)
/images/smilies/mad.giftaras-l написал(а):Сцука сніг випав!!! Покатушкам капєць!!!
Ото ніфіга - ніфіга./images/smilies/mad.gif Я ще їздитиму./images/smilies/thumbup.gif Лиш би без снігу. /images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):Все, моти поставлені в сарай, токсікоз почався...
SPQR написал(а):У відповідь на пост http://ybrclub.com/showpost.php?p=230499&postcount=417
обидва диска???olezhyk написал(а):До-речі, "парнуха" безбожно гальмує , на вихідних буду Вінду пареставляти
я попробував той, шо "студійний" (ну, з коробкою, пікантними знимками...). До другого ше не добрався...SPQR написал(а):обидва диска???
а фіг його знає. Я просто ставив і насолоджувався:)olezhyk написал(а):я попробував той, шо "студійний" (ну, з коробкою, пікантними знимками...). До другого ше не добрався... UPD: А той переписаний менше ресурсів "Вінампа" хаває?
та якось воно буде... прарвьомся!SPQR написал(а):а фіг його знає. Я просто ставив і насолоджувався
Почалосі ???:)SPQR написал(а):Хлопці, туйво, а по чому снігоходи зараз???
може свій "тюнінганеш"? /images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):Хлопці, туйво, а по чому снігоходи зараз???
Класс/images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gifolezhyk написал(а):може свій "тюнінганеш"?