barabanschik
Тру байкер
Може той, а може вже й не той...Та бензин той самий, я 200 л купив навесні.
Може той, а може вже й не той...Та бензин той самий, я 200 л купив навесні.
Толя, а топливный шланг не менял еще?Купив у Бегемотів ремкомплект тросів![]()
Какой внутренний и наружный диаметры шланга?Сегодня купил сливную пробку от кабы 6 грн. в магазине, шланг топливный moto tech 50 грн. Масло хадо по работе сцепления тоже понравилось! Посмотреть вложение 12476Посмотреть вложение 12477
10*4ммКакой внутренний и наружный диаметры шланга?
Нужно и себе фильтр поменять, после цепи со звездами и амортизаторов...Мої підозри на повітряний фільтр підтвердилися.
Сьогодні замінив і мот ожив і менше гріється(температура впала на 10 гр), впали холості.
На фото рідний фільтр Джиньші і новий від Бегемотів типу Оригінал за 350 грн. Новий важчий, товщий пластик по краях і сіточка з отворами а не решітка. Новий справа від вас. На останньому фото різниця в товщині пластику.
Так що фільтр треба міняти дето через 15 тисяч, хоча на вигляд чистий і ніде нічого.
В моем детстве был запах бензина с маслом.Наконец-то нашёл в Артёмовске заправку с нормальным бензином без рапса (альфа) и запах бензина и выхлопа такой приятный, как в детстве, не могу нанюхаться прям))).
Недавно выставил зазоры 0.08/0.1Для експерименту поставив сьогодні зазори клапанів 0,06 і 0,08 мм, двигун працює набагато тихіше. Ну не знаю чим це закінчиться, але поки що сподобалося![]()