Honda XR125L Honda CB125 \ CBR125 \ XR 125 \ CBR250

G

GORAN

Guest
я теж обклеїв аклейками, щоб менше подряпин було. З часом помітив таку штуку, що пластик затирається от тому і обклеїв. А зняти завжди можна)

G

GORAN

Guest
F

Fayon

Guest
GORAN написал(а):
Всім привіт! думаю купувати нову смазку для ланцюга і не знаю, що вибрати маю два варіанти: http://www.avtomotoshop.com.ua/index...product_id=159 http://xado.ua/smazki/smazki-dlya-ts...n-grease-rally хто що думає? дайте пораду, хто яку використовує... і щоб не липкою була і нормальне співвідношення ціна-якість...
Смазка должна быть липкой, иначе она слезет на второй день.
По поводу "цена-качество" - я юзаю Ipone Spray Chain, 140грн/250мл. У меня смазка пережила два хороших дождя. Единственный косяк - трубочка короткая, смазывать не очень удобно

X

xqz

Guest
GORAN написал(а):
Всім привіт! думаю купувати нову смазку для ланцюга і не знаю, що вибрати маю два варіанти: http://www.avtomotoshop.com.ua/index...product_id=159 http://xado.ua/smazki/smazki-dlya-ts...n-grease-rally хто що думає? дайте пораду, хто яку використовує... і щоб не липкою була і нормальне співвідношення ціна-якість...
Сам пользую сейчас Ipone Sand Chain, неплохая, до этого пользовал ликви моли, разница велика, айпон намного лучше. Если бы раньше узнал про Fuchs Silkolene, взял бы ихнюю смазку, следующую смазку возьму silkolene dry gel, пользую ихним маслом доволен, кстати официальный представитель у вас в городе, если нужно дам контакты.

G

GORAN

Guest
Fayon написал(а):
Смазка должна быть липкой, иначе она слезет на второй день. По поводу "цена-качество" - я юзаю Ipone Spray Chain, 140грн/250мл. У меня смазка пережила два хороших дождя. Единственный косяк - трубочка короткая, смазывать не очень удобно
про липкість я розумію)
я мав на увазі, щоб на смазку не налипало, а щоб вона засихала.)

G

GORAN

Guest
xqz написал(а):
Сам пользую сейчас Ipone Sand Chain, неплохая, до этого пользовал ликви моли, разница велика, айпон намного лучше. Если бы раньше узнал про Fuchs Silkolene, взял бы ихнюю смазку, следующую смазку возьму silkolene dry gel, пользую ихним маслом доволен, кстати официальный представитель у вас в городе, если нужно дам контакты.
кинь контакти, якщо можна)
буду вибирати між іпоне і мотюлом...

Z

Zearz

Guest
Хадо не бери, балон маленький, для рекламы мне именно такой смазкой смазали цепь, после смазки мот стоял 30 мин, через 50 км вся смазка была на номере....

G

GORAN

Guest
Zearz написал(а):
Хадо не бери, балон маленький, для рекламы мне именно такой смазкой смазали цепь, после смазки мот стоял 30 мин, через 50 км вся смазка была на номере....
ок, тому і думаю на мотюлі або на Fuchs зупинитися...

K

-=Kos=-

Guest
Купил на базаре смазку для цепных механизмов, цена около 30-50 грн. Спрей, после применения становится липким. Я доволен.

X

xqz

Guest
GORAN написал(а):
ок, тому і думаю на мотюлі або на Fuchs зупинитися...
Фукс будет ровно в половину дешевле мотуля, качество 100% не хуже, я скоро возьму мотул офф роад, фукс драй гель и фукс про чэйн хочу всё же понять что лучше.

G

GORAN

Guest
xqz написал(а):
Фукс будет ровно в половину дешевле мотуля, качество 100% не хуже, я скоро возьму мотул офф роад, фукс драй гель и фукс про чэйн хочу всё же понять что лучше.
спробую і мотул і фукс тоді)
на скільки тобі балончика вистачає?

G

GORAN

Guest
-=Kos=- написал(а):
Купил на базаре смазку для цепных механизмов, цена около 30-50 грн. Спрей, после применения становится липким. Я доволен.
на неї налипатиме дуже багато всяких какашок і піску.+ потім цеп коли прокручується хрястить від тієї всієї налиплої штуки(n) і коли митимеш цеп - з тим всім налиплим помучитися треба...(n)
в мене така сама смазка була. тому наступну іі хочу таку, що засохне і не буде мега липкою до піску і бруду

X

xqz

Guest
GORAN написал(а):
спробую і мотул і фукс тоді) на скільки тобі балончика вистачає?
У Айпона баллон 750 мл, я бы с удовольствием попробовал что то другое, но он все никак не кончается, смазываю каждые 500-600 км, уже почти 8000 пробега, использую с 3000

desantnikd6

Тру байкер
Мой вам совет- меньше переживайте за мелочи,больше катайтесь....
смазывал смазкой за 30 грн Престо ,когда вспоминал 400-600 км ,отездила 17 000 тыс,еще 2 тыс точно откатает.

G

gootentag

Guest
ложил на смазку, чем есть тем и смазываю, 11 тыщ уже отходила бгг

G

GORAN

Guest
gootentag написал(а):
ложил на смазку, чем есть тем и смазываю, 11 тыщ уже отходила бгг
я людина педантична і хочу вибрати оптимально хорошу якість смазки у порівнянні з ціною. Тому і вибираю.

F

FuJI

Guest
Однозначно+ :) Зубной щеткой протер смазанной в трансмисионке и вперед) км через 500 еще раз мазнул :) уже 10000+ цепь в норм состоянии.

Сверху