S
shamman
Guest
купили б\у за 1900$ с вторым комплектом резины. белая 13й год небольшой пробег.
Ну а у нас 5500-6000 еуриковКардан написал(а):http://www.honda-montesa.es/motos/mo...250L&precio=si Вот в цена в ЕС у нас еще добавить...
CRF250X он покруче чем CRF250L.desantnikd6 написал(а):Кросс/Off road CRF250X ED 250 90 000 грн. Эта инфо на оф. сайте ,цена для простых украинцев.
Поздравляю! Ни гвоздя, ни жезла.GORAN написал(а):Сьогодні став щасливим власником хр-ки. Купив в салоні б\у, 1400 пробіг, червоного кольору. Стан дуже хороший. З приємностей- встановлено захист рук, гофри, перемичка керма. Дали мені транзитні номера, техпаспорт минулого власника, і довідку про зняття з обліку. хто знає, чи це все? тобто, чи не треба ще договору купівлі-продажу? достатньо лише цих документів, щоб я його на облік поставив??? Одразу сам і переганяв його через весь Львів додому. Перший раз їхав, досвіду до того не було, лише на авто . трохи страшно було, Їхав без номеру, бо там не було пробито дірок, щоб прикрутити його тому віз в рюкзаку... було дуже легко їхати, але чомусь в шлемі я майже не чув звуку двигуна- так тихо на холостих робить. На світлофорах думав, що заглох . купа позитиву, одним словом, приймайте в свої ряди!!!!)
дякуюFreeLight написал(а):Поздравляю! Ни гвоздя, ни жезла.
А что за сбор? Куда сбор?nikazist написал(а):Зареген тут тот кто сегодня в районе 18.30 ехал по красношкольной набережной в Харькове. на красной ХРюше)) Весь в бундесе. Маякуй в личку. собираем Харьковскую банду на общий сбор на ближайшие выходные)))
Я только за, так что звонитеnikazist написал(а):Хотим с Шаманом организовать покатуху и за одно шашлыч и сок)))