Honda XR125L Honda CB125 \ CBR125 \ XR 125 \ CBR250

S

shamman

Guest
купили б\у за 1900$ с вторым комплектом резины. белая 13й год небольшой пробег.

H

honda moto

Guest
Сьогодні проходив переше ТО, в салон саме прийшли нові журнали за 2014 рік. xr цього року будуть, а NXR 150 в журналі немає.

Є схожий на нього 250 кубовий crf, здається раніше його не було

Вложения

• 104.9 KB Просмотры: 0
  • 102.9 KB Просмотры: 0
  • 109.5 KB Просмотры: 0
F

FuJI

Guest
А по деньгам что обещают?:) CRFка вообще бомба :) но блин стоить же будет кучу бабла... :)

F

FuJI

Guest
Кардан написал(а):
http://www.honda-montesa.es/motos/mo...250L&precio=si Вот в цена в ЕС у нас еще добавить...
Ну а у нас 5500-6000 еуриков :) так что ну его нафиг по такой цене.

desantnikd6

Тру байкер
Кросс/Off road CRF250X ED 250 90 000 грн.
Эта инфо на оф. сайте ,цена для простых украинцев.

G

GORAN

Guest
Сьогодні став щасливим власником хр-ки. Купив в салоні б\у, 1400 пробіг, червоного кольору. Стан дуже хороший. З приємностей- встановлено захист рук, гофри, перемичка керма. Дали мені транзитні номера, техпаспорт минулого власника, і довідку про зняття з обліку. хто знає, чи це все? тобто, чи не треба ще договору купівлі-продажу? достатньо лише цих документів, щоб я його на облік поставив???

Одразу сам і переганяв його через весь Львів додому. Перший раз їхав, досвіду до того не було, лише на авто:rolleyes: . трохи страшно було, Їхав без номеру, бо там не було пробито дірок, щоб прикрутити його:mad: тому віз в рюкзаку...

було дуже легко їхати, але чомусь в шлемі я майже не чув звуку двигуна- так тихо на холостих робить. На світлофорах думав, що заглох:rolleyes: .

купа позитиву, одним словом, приймайте в свої ряди!!!!)

Marsikus

Тру байкер
Мото
Harley-Davidson XL1200T, Aprilia Pegaso 650i.e.
desantnikd6 написал(а):
Кросс/Off road CRF250X ED 250 90 000 грн. Эта инфо на оф. сайте ,цена для простых украинцев.
CRF250X он покруче чем CRF250L.
Первый - злой эндуро для занятий спортом.
Второй - эндуро-утилитарник.

F

FreeLight

Guest
GORAN написал(а):
Сьогодні став щасливим власником хр-ки. Купив в салоні б\у, 1400 пробіг, червоного кольору. Стан дуже хороший. З приємностей- встановлено захист рук, гофри, перемичка керма. Дали мені транзитні номера, техпаспорт минулого власника, і довідку про зняття з обліку. хто знає, чи це все? тобто, чи не треба ще договору купівлі-продажу? достатньо лише цих документів, щоб я його на облік поставив??? Одразу сам і переганяв його через весь Львів додому. Перший раз їхав, досвіду до того не було, лише на авто . трохи страшно було, Їхав без номеру, бо там не було пробито дірок, щоб прикрутити його тому віз в рюкзаку... було дуже легко їхати, але чомусь в шлемі я майже не чув звуку двигуна- так тихо на холостих робить. На світлофорах думав, що заглох . купа позитиву, одним словом, приймайте в свої ряди!!!!)
Поздравляю! Ни гвоздя, ни жезла.

N

nikazist

Guest
Зареген тут тот кто сегодня в районе 18.30 ехал по красношкольной набережной в Харькове. на красной ХРюше)) Весь в бундесе. Маякуй в личку. собираем Харьковскую банду на общий сбор на ближайшие выходные)))

F

FuJI

Guest
nikazist написал(а):
Зареген тут тот кто сегодня в районе 18.30 ехал по красношкольной набережной в Харькове. на красной ХРюше)) Весь в бундесе. Маякуй в личку. собираем Харьковскую банду на общий сбор на ближайшие выходные)))
А что за сбор? Куда сбор?:) И когда сбор?:)

N

nikazist

Guest
Хотим с Шаманом организовать покатуху и за одно шашлыч и сок)))

G

GORAN

Guest
всім привіт:)
хочу собі на XR-ку купити кофр kappa k46. Але от не знаю, чи не великий він буде на наш мотоцикл і чи витримає багажник? :ahtung:
хто з яким кофром катає? Бо я щось вагаюся чи брати 35 чи 46 літрів...
Що скажете????

Вложения

• 26.5 KB Просмотры: 0
  • 22.5 KB Просмотры: 0
D

Dreamreader

Guest
У меня небольшой кофр, влазит шлем-интеграл и больше почти не остаётся места. На багажнике написано, что выдерживает не больше 5 кг.

G

GORAN

Guest
купив я все таки сьогодні кофр:)
приїхав додому думав одразу становлю, проте трішки не підходить кріплення під наш багажник...:rolleyes:
одразу маю запитання, хто кріпив унівеверсальну піставку піл кофр???
як ви встановлювали її? свердлили дірки чи ні?? допоможіть!!!:ahtung:

Сверху