Врагу не здайотца наш гордий ВарягЗнайшов довбані координати, вони ж заховані, там прокрутити треба було внизу по стрілці
А замечал, когда подключаешь навигатор к компьютеру, такую надпись:А як зберегти маршрут по якому їхав?
А такЩе не підключав, вітровик трохи заважає
Немає такої картинки, просто комп і навігатор намальовані -на жодну кнопку не реагує, заряджається мовчки. Зарядки рідної і диска немає, купив якесь зарядне з бубончиком - воно працює, в папку компа зайти можна.А замечал, когда подключаешь навигатор к компьютеру, такую надпись:
Плюс с минусом не перепутал? Предохранитель целый на проводе?Ну думаю все - зараз дроти з навігатора на акум кину і поїду.
Хрен там - воно падла працює тільки від свого акума, на мот не регагує
Дроти продзвонив - цілі, контакти на кріпленні блищать, на навігаторі теж![]()
Желательно одинаковыеЯкий формат координат вибирати на гуглмапах і в навігаторі?
червоний +, чорний -. я без запобіжника пробував. Там сцуко заходить два проводи а на клемі біля навігатор чотири пімпочки.Плюс с минусом не перепутал? Предохранитель целый на проводе?
userчервоний +, чорний -. я без запобіжника пробував. Там сцуко заходить два проводи а на клемі біля навігатор чотири пімпочки.
Я так розумію що при під'єданні до бортової мережі він має сам включитися??? У мене включається тільки кнопокю і показує що рідний акум на одну палку розряджений, ну і так все працює.
А понял, ты просто по Болгарски пишешь! Ну будь по твоему:біля навігатор чотири пімпочки