O
olezhyk
Guest
І я сьогодні синього бачив на левандівському мості десь в п'ятій-пів шостої. Пофафакав йому /images/smilies/dance.gif
А я в районі левандівки бачив як раз червоного, десь біля 15:00olezhyk написал(а):І я сьогодні синього бачив на левандівському мості десь в п'ятій-пів шостої. Пофафакав йому
ги! мож то і я був. х.з.SPQR написал(а):А я в районі левандівки бачив як раз червоного, десь біля 15:00
Нового взял?kesheme написал(а):Вчера возле стрыйского рынка встретился с таким точно синеньким Хью как мой. Смотрели друг на друга как на клона потом потрещали маленько... Парень только взял себе.
Якщо в тебе ДНЗ вс2151аа, то точно ти/images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):ги! мож то і я був. х.з.
Нє, в мене 2097. Знач то не я.SPQR написал(а):Якщо в тебе ДНЗ вс2151аа, то точно ти Тількі шо(в районі 10:00) бачив напроти податкової червоного йобра
Я вчора бачив шістьох байкерів. Двох на круізерах, двох на джиксерах здається, одного на ніндзі і ще одного на "янероздивився". Так у всіх з захисту тілки шорти і майка /images/smilies/eek.gif Я себе в черепасі і в шоломі навіть якось незручно почував/images/smilies/confused.gifolezhyk написал(а):А я біля одинадцятої тож червоного бачив біля цирку. Чувак в червоній футболці і без шолома
І тобі привіт! /images/smilies/wink.gif /images/smilies/wink.gif /images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):Здається бачив сьогодні червоного йобра 2097. Біля Нової лініі в районі обіду.
Ненада без шолома! Ваня, бережи себе!Rodius написал(а):Без шолома я полюбляю гоцати. мій ДНЗ ,ВС1469АА. а то я на вихідних на рибалці.
Нє, то був не ти. То був якийсь світловолосий чувак. На вигляд - явно ммолодший...Rodius написал(а):Без шолома я полюбляю гоцати. мій ДНЗ ,ВС1469АА. а то я на вихідних на рибалці.
Вітаю! В мене друг пару років тому попав в аварію. На перехресті Кульпарківської там де штраф-майданчик. Їхав по головній на зелений, в правій полосі. А добрий-п"яний дядько на грузовику вирішив проскочити на червоний. Друг зігнув йому передню стійку головою, але завдяки тому що був в шоломі, хоч і дешевому лишився живим. То так саме було літом і товариш з його ж слів довго вагався вдягати шолом чи ні. Слава Богу вдягнув. Саме цікаве в тій історіі, що буквально декілька хвилин по тому, як його збили по тій вулиці проїзжав я і побачив знайомий байк який лежав на землі, хоча в той день я взагалі не мав бути у Львові....taras-l написал(а):Всім привіт!!! Шолом в таку жару то є мука. Мука бо горячо і мука в виборі: надівати чи ненадівати??? Взагалі то самий великий захист це то шо є в мотоцикліста у голові. (самоконтроль). Якшо його нема то ніякий захист недопоможе.Далі кожен вибирає сам...............