S
SPQR
Guest
Я також в неділю влаштовував тренувальні заїздиtaras-l написал(а):Вчора і нині троха відірвалися. Чекаємо поповнення в рядах. Львівяни а-ууууу !!!!!

Я також в неділю влаштовував тренувальні заїздиtaras-l написал(а):Вчора і нині троха відірвалися. Чекаємо поповнення в рядах. Львівяни а-ууууу !!!!!
Велкам на форум! На выходных будет хорошая погода! Все на мопэды!SPQR написал(а):Я також в неділю влаштовував тренувальні заїзди Добре, що з погодою "заканало", шкода, що зараз таке сказати неможна
Сенкс.kesheme написал(а):Велкам на форум!
Тьфу-тьфу-тьфу.../images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):На выходных будет хорошая погода! Все на мопэды!
Шось з трудом віриться в завтрешнє потепління, але мопед варто підготувати. На всяк випадок/images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Сьогодні дощ валить як з відра....... Чекаємо вихідних і погоди.
Маєш цілу ніч попереду.:)SPQR написал(а):Шось з трудом віриться в завтрешнє потепління, але мопед варто підготувати. На всяк випадок
От, блін, преліг полежати і нечаяно проспав всю ніч:Dtaras-l написал(а):Маєш цілу ніч попереду.
Обов"язково/images/smilies/cool.gif Завтра з ранку(з 10-11) і до обіду буду на коні/images/smilies/wink.gif Маршрут приблизно наступний: Левандівка-Стрийська-Гвардійська-Сахарова-Топольна-Левандівка.taras-l написал(а):Їздити колись почнемо ????
І мантіровку! :) :) :)taras-l написал(а):Заздалегідь кожен бере з собою запасне коло....
Приехал домой в 14:15 и прочитал это/images/smilies/mad.gif Товарищ полковник, Вы в следующий раз о стратегических планах заранее предупреждайте, плиз:D /images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Пропоную пересіктись годинка 2-3. 0979474052.
/images/smilies/innocent.gifSPQR написал(а):Приехал домой в 14:15 и прочитал это Товарищ полковник, Вы в следующий раз о стратегических планах заранее предупреждайте, плиз
А вот это пральное решение! /images/smilies/thumbup.gif Жена уже сама ездит? И как озера?kesheme написал(а):Я с женой на моте в Раковец, что на стрыйской трассе, прокатался. Там есть 3 озера в лесу. Их только год назад напустили и про них пока мало кто знает. Да и жену к моту приучаю помаленьку