1
100yka
Guest
ВІТАЮ!!!/images/smilies/wink.gif
Я можу, лише б не дощ.Коли??? Хто ше буде ??? Може дійсно трохи зарухаємося./images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):Агов, КОЗАКИ! Де всі пропали? Може десь би пересіклися, хоча б на півгодинки?
Ой не кажи, з тою погодою/images/smilies/mad.gif На рахунок "коли", то треба, щоб всі відписались. Я постараюсь підстроїтись. Ти коли час маєшь? На рахунок "хто", попробую kesheme видзвонити, якщо він у Львові. Може Олежик відпишеться.taras-l написал(а):Я можу, лише б не дощ.Коли??? Хто ше буде ??? Може дійсно трохи зарухаємося.
Ок, завтра зранку видзвонюю Антона (ака kesheme) і відписуюсь, або відзвонююсь. Дєло зрушилось...taras-l написал(а):з Родіусом і Олежиком є контакт. З Кешемі має контакт Родіус, вони мають гароажі недалеко один від одного. Я можу практично в любий, бажано наперед домовлений, час. Дійсно хай всі відпишуться.
Напиши хоч приблиз в який день і час зможешь вирватися. Хоч чаю вип"ємо зеленого за знайомство! І в якому районі тобі буде ліпше?olezhyk написал(а):Фсем чмоки в этом чати!!! Хлопаки. в мене зараз трохи складна ситуація... Навіть не знаю, коли зможу вирватись. А якшо зможу, то ненадовго. Так, що ви домовляйтесь, а я спробую до вас підтягнутись.
може вдасться на вихідних. Краще після обіду. Район - пофіг. Але ж кажу - на мене сильно не розраховуйте, бо хз як всьо складеться.SPQR написал(а):Напиши хоч приблиз в який день і час зможешь вирватися. Хоч чаю вип"ємо зеленого за знайомство! І в якому районі тобі буде ліпше?