Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Певно Олег святкує, тому невідписує................/images/smilies/wink.gif

O

olezhyk

Guest
Ой, хлопаки, гарно дякую!!! Приплентався щойно додому з п'янки. Дуже приємно, шо не забули про мене, штурпака!!! Сьогодні святкував з кулєгами, тому пропоную вам завтра мене врятувати і випити по якомусь пиву. Є бажаючі? /images/smilies/cheers.gif /images/smilies/cheers.gif /images/smilies/cheers.gif

ЛЕКС

Тру байкер
Олежик! Витаю с Днём Рождения! здоровья и счастья и любви и благополучия и удачных дорог и поменьше тревог...:)

J

Jakal

Guest
Земы!!!....Простите что пишу сдесь,но я так понимаю ближе всех ВЫ /images/smilies/wink.gif Так как с Тернополя больше тут и не видать...народу. Приймите в коллектив :) Рад буду новым знакомствам! Да и опыта хотелось бы перейнять, может и поделиться /images/smilies/wink.gif Вот думаю скоро Юбрика взять на работу мататься, да и на рыбалочку тоже! Что то по больше не хочу...уже было! (т-маx и Z-750).падать больше не хочу.../images/smilies/confused.gif
Одним словом Всем привет!!! Будите проездом рад буду вам помочь ..а в друг что/images/smilies/wink.gif Дорога вещь опасная...

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Здоров-здоров якшо нежартуєш........./images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
olezhyk я приєднуюсь до поздоровлень. Не кола тобі ні жезла/images/smilies/wink.gif
Сорі що з запіздненням, але в мене в суботу здох комп/images/smilies/mad.gif от знайшов якійсь лєвий з нього і пишу!

O

olezhyk

Guest
Ше раз всім дякую! З пивом трохи не склалось /images/smilies/redface.gif , але пропозиція залишається в силі! Чи може ЛЕКСа дочекаємось?
2ЛЕКС: коли плануєш на наші терени?

S

SPQR

Guest
Агов, КОЗАКИ! Де всі пропали? Може десь би пересіклися, хоча б на півгодинки?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Агов, КОЗАКИ! Де всі пропали? Може десь би пересіклися, хоча б на півгодинки?
Я можу, лише б не дощ.Коли??? Хто ше буде ??? Може дійсно трохи зарухаємося./images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
Я можу, лише б не дощ.Коли??? Хто ше буде ??? Може дійсно трохи зарухаємося.
Ой не кажи, з тою погодою/images/smilies/mad.gif На рахунок "коли", то треба, щоб всі відписались. Я постараюсь підстроїтись. Ти коли час маєшь? На рахунок "хто", попробую kesheme видзвонити, якщо він у Львові. Може Олежик відпишеться.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
з Родіусом і Олежиком є контакт. З Кешемі має контакт Родіус, вони мають гароажі недалеко один від одного. Я можу практично в любий, бажано наперед домовлений, час. Дійсно хай всі відпишуться.

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
з Родіусом і Олежиком є контакт. З Кешемі має контакт Родіус, вони мають гароажі недалеко один від одного. Я можу практично в любий, бажано наперед домовлений, час. Дійсно хай всі відпишуться.
Ок, завтра зранку видзвонюю Антона (ака kesheme) і відписуюсь, або відзвонююсь. Дєло зрушилось...

S

SPQR

Guest
В kesheme шось телефон виключений. Але він здається в відпустці. Може сьогодні-завтра-післязавтра десь пересічемось. Наприклад біля ямахи?

S

SPQR

Guest
Доречі, в kesheme два дні назад був день народження/images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif
Антон, с прошедшим! Ровной тебе дороги и быстрых байков! И поменьше прынцес на каенах.:) /images/smilies/dance.gif

O

olezhyk

Guest
Фсем чмоки в этом чати!!! /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif
Хлопаки. в мене зараз трохи складна ситуація... Навіть не знаю, коли зможу вирватись. А якшо зможу, то ненадовго. /images/smilies/frown.gif Так, що ви домовляйтесь, а я спробую до вас підтягнутись.
П.С.: Антоха - щастя-здоров'я!!!

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
Фсем чмоки в этом чати!!! Хлопаки. в мене зараз трохи складна ситуація... Навіть не знаю, коли зможу вирватись. А якшо зможу, то ненадовго. Так, що ви домовляйтесь, а я спробую до вас підтягнутись.
Напиши хоч приблиз в який день і час зможешь вирватися. Хоч чаю вип"ємо зеленого за знайомство! І в якому районі тобі буде ліпше?

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
Напиши хоч приблиз в який день і час зможешь вирватися. Хоч чаю вип"ємо зеленого за знайомство! І в якому районі тобі буде ліпше?
може вдасться на вихідних. Краще після обіду. Район - пофіг. Але ж кажу - на мене сильно не розраховуйте, бо хз як всьо складеться.

Сверху