O
olezhyk
Guest
Да, ради Бога! Но кстати, поскольку львовскую ветку не все читают, может стоит отдельную темку создать? Думаю, тебе есть что рассказать, что бы все читали, а не только "западэнцы" /images/smilies/tongue.gif ...
Я Тоже з Волині м.Луцьк!!!!Nrg_Life написал(а):Привет землякам! Я из Волыни, недавно был 2 дня во Львове. Как раз на фестивале "Старе місто" Скоро планирую приехать снова. Рад буду встрече с братьями YBRщbками!
Здоров, волиняка /images/smilies/wink.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/thumbup.gifСша написал(а):Я Тоже з Волині м.Луцьк!!!!
Ну не волиняка а волинянин.olezhyk написал(а):Здоров, волиняка
/images/smilies/surrender.gif /images/smilies/surrender.gif /images/smilies/surrender.giftaras-l написал(а):Ну не волиняка а волинянин. Здоров друже!! Вітаю в родині двоколісних!!!
А як хлопака виявиться нервовий...то пива ненакупишся:Dolezhyk написал(а):Та то я жартома...
Та тебе тепер фіг доженеш /images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):А як хлопака виявиться нервовий...то пива ненакупишся Як з покатушками у Львові?????
Я чемно їзджу по правилах./images/smilies/rolleyes.gifolezhyk написал(а):Та тебе тепер фіг доженеш
Дякую.kesheme написал(а):Тарас, мої вітання! Пропоную на вихідних зустрітися на покатушки!
Привіт незападникам!!! /images/smilies/thumbup.gifЛЕКС написал(а):Привет Львовянам и западникам!....ну и всё....просто хотел поздо роваться с Вами....
Я вкурсі, Олежик говорив. Ну та шо поробиш, ше зуструнемося і поїздимо./images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Мені Олежик звонив вчора.. Я на СІА в Києві був... Залюбки би приєднався!