S
SPQR
Guest
Хто дивився за вікно???/images/smilies/mad.gif /images/smilies/sick.gif
Зараз все встало на свої місця! Ель- то пиво!:)taras-l написал(а):Має бути "ель". Кур-ва хоча Тарас неперекрутіть!!!
:D :D :D :Dkesheme написал(а):Зараз все встало на свої місця! Ель- то пиво!
Жоби потім сокирою проміж вух отримати:) Ні, дякую/images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Добре шо "Тарас" неперекрутили.
Так ти же немоскаль./images/smilies/wink.gif :DSPQR написал(а):Жоби потім сокирою проміж вух отримати Ні, дякую
Та і слава Богу/images/smilies/dance.giftaras-l написал(а):Так ти же немоскаль.
А шо тут перекрутиш! Квас він і є квас! :)taras-l написал(а):П.С. Добре шо "Тарас" неперекрутили.
Абсолютно і повністю згоденkesheme написал(а):Насправді дядько Тарас у львівських юбрщиків- як Кащей у всіх інших! Фігура авторитетна!
:D :)kesheme написал(а):Піду двері підіпру і шолом одягну...
Звичайно не бачив! Ти ж йшов на першій звуковій швидкості/images/smilies/thumbup.giftaras-l написал(а):Нині намотав пару десятків км по місту. Двоколісних небачив.
Та ніби цілі. Але від сили вітру твого польоту склалися:Dtaras-l написал(а):Ввечері зізвонилися з Сашком(Спікером) десь я пролітав поруч його автівки. Саша зеркала цілі???
Як мені сі краще назватись: Штірліц, Бонд чи Рожева пантера /images/smilies/pimp.gif :Dolezhyk написал(а):То він і тебе бачив? От шпійон!!!
Скажи яка в тебе автівка???? Мало лі чого......SPQR написал(а):Як мені сі краще назватись: Штірліц, Бонд чи Рожева пантера
Ваз 2108. Бежева. ДНЗ4474.taras-l написал(а):Скажи яка в тебе автівка???? Мало лі чого......
Та в тебе і так зашифрований нік... /images/smilies/cool.gifSPQR написал(а):Як мені сі краще назватись: Штірліц, Бонд чи Рожева пантера
Чого? Спікер, це майже як Литвин. Тьфу-тьфу-тьфу, не дай Боже, звичайно.olezhyk написал(а):Та в тебе і так зашифрований нік...
Стєсьняюсь спрасіть, а другий хто?.. /images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):одного-двох майбутніх байкерів... Один з ни DD....