dotsent
Тру байкер
Та ж пенсія це щастя, а не кінець життя!Та скоро на пенсію, нового мота я на неї вже точно не куплю, Джиньші завод кажуть закрився, движків більше не буде - так що взяв про запас доки є.
Та ж пенсія це щастя, а не кінець життя!Та скоро на пенсію, нового мота я на неї вже точно не куплю, Джиньші завод кажуть закрився, движків більше не буде - так що взяв про запас доки є.
Странно.. Я, вот, от будильника соскакиваю с дивана утром и бегу в потёмках мимо мотоцикла в гальюн, по пути проводя по нему рукой (чтобы не наткнуться на коня передком). Так он тёплый...Вы себе даже не можете представить! Стемнело, я пока туда-сюда, а седло ИНЕЕМ покрылось! Как с этим жить? ?
Вы себе даже не можете представить! Стемнело, я пока туда-сюда, а седло ИНЕЕМ покрылось! Как с этим жить? ?
Под покровом темноты выходят на свободу страаааашные силы природы......)))))Вы себе даже не можете представить! Стемнело, я пока туда-сюда, а седло ИНЕЕМ покрылось! Как с этим жить? ?
Посмотрел твой профиль.... Вроде в СССР родился.... Ты специально на родной мове пишешь?смисл був прямий - про відморожену на інії жопу![]()
Дивне питання... Мій дід - з Полтави, скільки його пам'ятаю за радянських часів, російською не розмовляв - тільки українською мовою.Посмотрел твой профиль.... Вроде в СССР родился.... Ты специально на родной мове пишешь?
А ти спеціально російською?Посмотрел твой профиль.... Вроде в СССР родился.... Ты специально на родной мове пишешь?
Спеціально для чого?Посмотрел твой профиль.... Вроде в СССР родился.... Ты специально на родной мове пишешь?
Де факто міжнародна мова - це англійська. Якщо не розумієш українську мову, користуйся гугл-транслейтом, але не потрібно тут проявляти свій великодержавний російський шовінізм. У правилах цього форуму немає умови - писати тільки російською.Ти з'явився тут, щоб встановити свої правила?
Бащара немає. Я не з'явився,я прийшов.
В голове форума написано-
Международный мотоклуб YAMAHA YBR 125, YBR 250
Гугл транслейт незачот. Самому писать надо.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Σε διεθνές φόρουμ όλοι πρέπει να μιλάνε στην ουκρανική; Όταν έγινε μια διεθνής γλώσσα;