Увага мотоцикліст! Киев

B

burik

Guest
Списки по Киеву на данный момент:

ПЕТРОВКА
Галка
YakovD
Ksuta
saz
Яся
_Morgan_
Мелкий
Zack137
Partizans 1
Partizans 2
Partizans 3
Partizans 4
Partizans 5
Partizans 6
tormentor
Крук
Sakura
CrazY WolF
Щука
АЛЁНКА
Лемур
ТайСОН
Sakura
Бастет
Stayer
lame-toi
_cerber_
Upir
LexaTyukha
CowboyKiev

ЛЕНИНГРАДСКАЯ
burik
Amid.Kosh
max-Fazer
Den4ik
Gozar
Повітруля
MariaM
DmitriyK
Quard
Puffathy
Dale
Kristian
vertolyot
Тэша
Тигра
Lector
Scooterok
Ravanger
GAW
south101
EnZo
YuRock
lesha4ever
Deer
Михалыч
Amid.Kosh
alguien
barashka

СЕВАСТОПОЛЬСТКАЯ
Olvi
света
света + 1
света + 2
гость.
-140
METLA
maniacs
voda74
Агент Никита
кос
gena_na
Bandyno
eturiel
Chugayster
Ordog
Sergunya
Африка
дэн
Jag

ТРОЕЩИНА (ПЕРОВА-ВАТУТИНА
DilERR
Morris
Ivka
Danila
Danger 47
1973cc
Metrix
vinipuhpuр
jukson
Vovan_m
Lucas Jeffoy
Pretty
Slanuta
Poloz
Dead Cat
Yusk@

Serega44
Mikhalich

ДОРОГОЖИЧИ
Vorona
Ingvar
Fanta
Ernie
Аслан
Тарик
Бармалей
Глеб
Толик
Ёлка
Жако
Dezalt
Атаман
Тарзан
Zigfrid
Цой
Егор
Goddess
xkey
Azrael
Syzyka
SergioStreet
kotsik
purgen
zap0410
Well
клюква
undy
Lesya
AJIbF

B

burik

Guest
ИТОГО имеем:

Петровка 30
Ленинградская 28
Севастопольская 20
Троещина 18
Дорогожичи 30

Всего 126

М

мелкий

Guest
в субботу работаю. хз смогу ли подойти или нет.

Outlaw

Тру байкер
http://ua.drugasmuga.com/dtp/2387.html

Сьогодні вночі на перехресті вул. Грінченка і вул. Кіровоградської зіткнулися автомобіль Chrysler PT Cruiser і мотоцикл Yamaha YBR. Постраждала одна людина.

Як вдалося встановити мотострінгеру «Другої Смуги» у очевидців, мотоцикл рухався по вул. Грінченка з боку вул. Байкової, йому назустріч рухався автомобіль Chrysler, за кермом якого знаходилася жінка. Не поступившись дорогою мотоциклістові, жінка почала повертати ліворуч, що і стало причиною зіткнення. Хлопця забрала карета швидкої допомоги з переломом ноги (від удару об автомобіль тріснув наколінник), закритою черепно-мозковою травмою і численними ударами. Варто відзначити, що пілот був повністю екіпірований, інакше, пошкодження могли бути набагато серйозніше. Також цікавий той факт, що протягом 15 хвилин на допомогу колезі прибули близько 10 мотоциклів і 4 автомобіля.

B

burik

Guest
ЛЕНИНГРАДСКАЯ:
точка сбора: Клубма на Ленинградской пл. (тока мотоциклы паркуем на на газоне и цветах, а акурат на бровке (вдоль бровки, будем ставить их кругом) )
Время сбора: 11:40-11:50

ДОРОГОЖИЧИ:
с11.00-до11.30-ти.Сбор 4 апреля в субботу. Собираемся НАД метро, там, где стеклянные купола, (рядом большая палатка "Туборг".
11.30-12.00 Разьяснение, инструктаж наших людей, деление на группы, раздача листовок группам.Парковка мотоциклов в нужных и видных местах.
12.00- непосредственно начало акции.
Ответственный "полевеой командир Дорогожичей"-я. Листовки у меня же. тел. 80979387369. Ворона.

ПЕТРОВКА
Перед входом в Макдональдс достаточно большая площадка под Биг-бордом.Там всегда и ставили мотоциклы во время прошлых акций.Очень удобно.

Севастопольская уточняется.

Z

zack137

Guest
На Петровку я тоже подъеду. Извините, раньше не мог предупредить :-( Так что внесите в список пожалста...

А! Читать надо внимательнее! :) Я уже есть в списке! :) Значит просто подтверждаю завтрашнее присутствие.

B

burik

Guest
ИТОГО на завтра по Киеву имеем:

Петровка 32
Ленинградская 27
Севастопольская 26
Троещина 20
Дорогожичи 30

Всего 135

Отлично :)

F

filth

Guest
Меня совесть мучает, что я буду на работе. Постараюсь по-раньше освободиться (пока что работаю минимум до 13.00). Мне ближе ехать на Севастопольскую.

D

DenisKaa

Guest
Благодаря Чаймэю есть фотки прошедшей акции. Смотреть тут.

C

chajmay

Guest
кого как словил, так шо пробачайте, жалуйтесь, подчистим/images/smilies/innocent.gif
(это еще не все, просим Дениса залить фотки с Ленинградки, прооосим ))

Outlaw

Тру байкер
Был на Петровке, видел вас /images/smilies/thumbup.gif , подойти постеснялсо /images/smilies/redface.gif
Что за канал и у кого брал интервью ?
Немолодой чуваг рассказывал, что уже года 4 на моцике :)

Outlaw

Тру байкер
Да много там кого было, только я никого не знаю, а прилепить аватары с форумы вы не догадались /images/smilies/tongue.gif

S

StayeR

Guest
Outlaw написал(а):
Да много там кого было, только я никого не знаю, а прилепить аватары с форумы вы не догадались
Достаточно только подойти к народу, тусящему около ЮБРов и сказать: "Привет! Я Outlaw с форума." :D А как ты думаешь, мы все друг с другом знакомились :D

Outlaw

Тру байкер
StayeR написал(а):
Достаточно только подойти к народу, тусящему около ЮБРов и сказать: "Привет! Я Outlaw с форума." А как ты думаешь, мы все друг с другом знакомились
Да если б были одни ЮБРы, то так и сделал бы, а так там были разные моцы и где чей - непонятно.

Но вы могли обратить на меня внимание, я был с девочкой разрисованой под индейца /images/smilies/wink.gif

B

burik

Guest
Підведемо підсумки нашої акції. 1. Акція пройшла в майже сорока містах та містечках, майже всіх областях України. Немає інформації лише від Закарпатської, Рівненської, Чернівецької областей (якщо помиляюся - прошу поправити. І не ображатися!) 2. Набільша активність була в Запорізькій, Дніпропетровській та Луганській областях - респект Алхіміку, Міхею та Максу! 3. В акції взяли участь понад 1200 мотоциклістів, скутеристів та байкерів, задіяно було понад 800 одиниць мототехніки. 4. Під час акції роздано понад 50 000 листівок. Надруковано було 30 000 у Києві, 21 000 в Запоріжжі, 5000 в Одесі. 5. Акцію підтримали декілька МС та скутер клубів, але, оскільки по правилам мотка, їх не можна обговорювати, я не пишу їх назви. Скажу лише, що найбільш активна підтримка клубів відчувалася в Запоріжжі, Дніпропетровську, Львові, Білій Церкві. Разом з тим маємо один випадок, коли МС організував "свою, окрему" акцію, паралельно із загальноукраїнською. Це сталося в одному південному місті. Очевидно комусь дуже нейметься "раздєлять". 6. Позиція ДАІ. З одного боку Департамент ДАІ МВС України підтримує наші зусилля, з іншого каже: "Так вас же, тобто загальноукраїнської мотоорганізації, де-юре не існує". В результаті маємо неофіційну підтримку та офіційну мовчанку. Отже - потрібно рухатися далі! 7. Акція отримала нечуване раніше висвітлення в ЗМІ. Про це вже написано вище неодноразово. Маємо кращі, з нашої точки зору, матеріали - Магнолія, наприклад, Запорізька ОТРК, Луцьке ТБ, та значно гірші - Інтер. Разом з тим одне те, що понад півтора десятка каналів, у тім числі декілька загальноукраїнських подали матеріали про нас у прайм-час - однозначно перемога! Оскільки дехто критикував мене особисто, мушу сказати, що мене знімали хвилин 5-ть, а показали 5 секунд - мабуть за 5 хвилин я щось корисне та сказав? А що телевізійники вирізали корисну інформацію та залишили декілька фраз, які без контекста звучать пусто - то що, може мені на них у суд подати? І останнє. Хочу подякувати всім нам, хто готував акцію, хто ночами друкував листівки, хто наступними ночами розсилав їх по регіонах, хто добивався згоди або "невтручання" ДАІ, хто тягнув телебачення, ну і безумовно польовим командирам і кожному бійцеві - друзі, це наш спільний успіх! Та особливо хочу відмітити Мауглі, Олві, Буріка, Алхіміка - величезний вам респект, друзі! Ну і звичайно подяка нашим спонсорам, але, во ізбєжаніє зайвого флуда не даю їхні назви. От себя хочу поблагодарить всех, кто взял участние в акции!!! )))

Мы видим хорошие тендендции - раздали в 4 раза больше листовок, чем в прошлом году, участние приняли намного больше людей, а значит мотоциклисты все более задумываются о собственной безопасности!
Так же мы впервые наблюдали, что какая-либо организация решила взять на себя часть расходов по листовкам - это тоже позитив.

YakovD

Дядя Яша
Мото
NC750XD, YBR125 с коляской и ГБО
отакэ.....

Outlaw

Тру байкер
Вот народ непонятливый...
Говорю ж, прицепите на фотки аватарки с форума чтоле :)

Сверху