Львів 7-10 Травня Киев

benson

Тру байкер
Друзья, время "Ч" все ближе... а тут тишина...
Все в силе, как планировалось? Или я зря с женой договаривался? :)

A

Axe

Guest
benson написал(а):
Друзья, время "Ч" все ближе... а тут тишина... Все в силе, как планировалось? Или я зря с женой договаривался?
тоже интересно...

C

CFG

Guest
benson написал(а):
Друзья, время "Ч" все ближе... а тут тишина... Все в силе, как планировалось? Или я зря с женой договаривался?
Все в силі.....виїзд планується на 13-00 07.05.2010, точно їду я з нажопницею і Ярослава...(тобто два моти) завтра буду шукати житло у Львові...і писати в темі-варіанти! Мій контакт 0976544555 ася 176562833
Назада виїзд 10го.....проснемось поїмо і поїдемо....словом

мда....треба ще подумати де зустрінемось...як щодо Шулявки ....біля такнка....всетки день побьєдИ)

C

CFG

Guest
/images/smilies/surrender.gif /images/smilies/surrender.gif /images/smilies/surrender.gif Народ обізвіться....хто точно їде....сьогодні бронюватимуться місця в готелі.....

C

CFG

Guest
/images/smilies/dance.gif
Нагадую: збір 070510 біля танка на Шулявці (Більшовик), хату я забронював... за 100 грн з людини доба! Є ще вакантне одне місце! приблизна кількість коштів на поїздку - 1000 тис грн, з яких:
- 300 житло
- 300 бензин
- 400 пиво-їдло-паркінг
знайомий сьогодні віддає аванс в 600 грн за 3х кімнатну хату і бере ключі

C

CFG

Guest
:)
Ми будемо заїжджати з М06 вона ж вулиця Богдана Хмельницького /images/smilies/rolleyes.gif

Яся

Тру байкер
Мото
Муж продав
CFG написал(а):
Ми будемо заїжджати з М06 вона ж вулиця Богдана Хмельницького
Підтримую) Львів’яни, давайте зустрінемось, поспілкуємось /images/smilies/wink.gif

K

kesheme

Guest
Я встречу. Мой номер мабильнага телепона 0979474052. Антон ака Kesheme

O

olezhyk

Guest
+1 до зустрічі. 067 738 66 67 Олег.
Коли орієнтовно плануєте бути у Львові?

C

CFG

Guest
Все ж більше газу менше ям! :)
Це не про ЮБРа.....:D в нього колеса великі....і газу мало)
Дякую Львів"янам.....номери тел запишу....і за 50 км....до Львова...попереджу телефонним дзвінком!
Словом прибуття швидке але без поспіху! /images/smilies/wink.gif

Яся

Тру байкер
Мото
Муж продав
Народ, нагадую всім - дощовики та бахіли на ноги (або сміттєві пакети+скотч) не забуваємо! Можливий дощ - http://www.gismeteo.ua/city/daily/4949/

C

CFG

Guest
Яся написал(а):
Народ, нагадую всім - дощовики та бахіли на ноги (або сміттєві пакети+скотч) не забуваємо! Можливий дощ - http://www.gismeteo.ua/city/daily/4949/
:)
І все ж сподіватимемось, що дощу не буде!

C

CFG

Guest
Але не хочу ризикувати....я про цікаві місця, знайомий казав, що у Львові...зараз погода, як настрій у жінки....тому пропоную їхати за вищевказаним маршрутом без відхилень! Хіба що поїхати через Рівне...а не по окружній....кажуть там окружної просто нема....і там роблять ремонт....словом....так собі....а от по дорозі наза можна було б заглянути на вищесказані місця! :)

C

CFG

Guest
Знайомий, Роман, пропонує зустрітись біля....кільця....десь вже далі за заправками, в нього ж ключі від хати...яку ми зняли!....але судячи з усього це мабуть і є те цільце)))розв"язка

O

olezhyk

Guest
Найімовірніше, він має на увазі ось це кільце
Просто я думаю, шо краще зустрітись на під'їзді до міста, шоб ви десь не зблудили. А далі разом вже хоч до кільця, хоч зразу на хату... Кароч, feel free

O

olezhyk

Guest
Ну от ми і відправили наших туристів до дому...
Народ, приємно було познайомитись. :)
Чекаємо на звіт і фотки. Ну, а для затравки, і я пару штук викладу...

Сверху