Львов

O

olezhyk

Guest
Пані та панове, майте совість: обговорювати інші мотоцикли на Юброфорумі - та ви анафему отримаєте )))

Erik

Мотоциклист
Всіх з НОВИМ РОКОМ і наступаючими святами!!!
Рівних доріг і уважник автомобілістів!:)

О

Олег_bayk

Guest
+1 /images/smilies/thumbup.gif Також приєднуюсь до привітань !!!

M

MarkH

Guest
Всіх з новим роком!
І питання: хтось їздить без морди з круглою фарою? Думаю цієї зими трохи юбріка переробити.

О

Олег_bayk

Guest
MarkH написал(а):
Всіх з новим роком! І питання: хтось їздить без морди з круглою фарою? Думаю цієї зими трохи юбріка переробити.
Фенікс приїжав з Пензи він був з круглою фарою не знаю чи ти бачив його мотік, досить цікаво виглядає типу маленького хорнета ))) єдине що мені не сподобалось він мені здався з круглою фарою ще меншим.

M

MarkH

Guest
Мені так і не вдалося на його мот глянути (
Буду ще термострічкою пробувати вихлопну замотувати...

M

MarkH

Guest
Ну що ж, починаю тотальну переробку юбріка, побажайте успіху...
П.С.
В мене вже мозок вибухає від робіт з електрикою.

M

MarkH

Guest
taras-l написал(а):
Що думаєш переробити ?
Ну перш за все зняв нафіг морду щоб вчепити круглу фару (сьогодні замовив фару, оптику і лямпочку). Думаю як би кріплення зробити.
Оскільки лямпочка на 55Вт, то треба переводити все світло на світлодіоди.
Зараз сиджу і кувиряю приборну панель і думу гадаю: а може її теж нафіг, як і морду =) буду на ЮБРіку чоперувати.
З вихлопною простіше - або термострічкою або пофарбувати в чорний.
Сидіння хочу перетягнути хфайненькою шкірою а-ля ковбой стайл (світло-коричнева) можливо з орнаментом.
Ну а решта поки хз, хочу максимально перемалювати, але життя покаже ...

П.С.
Думав ще передні поворотники якось на кермо вчепити, але рідне юбрівське для того не підходить =/

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Зараз є зеркала з поворотами....

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Тогда ты с двигателем не угадал.:D
Меняй мот. Тут тюнинг не поможет./images/smilies/wink.gif

L

Lagonda

Guest
Львову привіт! У зв'язку з ідеєю поїхати на Elefantentreffen (http://ybrclub.com/showthread.php?t=19224) у субботу планую бути у Львові. Мотоцикл сьогодні відправлю Новою Поштою, якщо доїду до офісу, бо у нас в Дніпрі замело конкретно.
Цікавить інформація про мото-крамниці у Львові, можливо що знадобиться придбати на місці. Та і взягіли, може буде час зустрітися за пивом, бо віза у мене з понеділка, тому на вихідних буду у Львові.

K

kesheme

Guest
У нас тоже неожиданно наступила зима:D Обращайся, Мотораш Сервис 097-901-1548.

A

Aleksandra

Guest
Lagonda написал(а):
Львову привіт! У зв'язку з ідеєю поїхати на Elefantentreffen (http://ybrclub.com/showthread.php?t=19224) у субботу планую бути у Львові. Мотоцикл сьогодні відправлю Новою Поштою, якщо доїду до офісу, бо у нас в Дніпрі замело конкретно. Цікавить інформація про мото-крамниці у Львові, можливо що знадобиться придбати на місці. Та і взягіли, може буде час зустрітися за пивом, бо віза у мене з понеділка, тому на вихідних буду у Львові.
Привіт! у Львові з мотокрамницями не найкраща ситуація, залежить, що потрібно докупити, а то може простіше вже в польщі це зробити, дешевше точно)
А на рахунок зустрітись підримую! )) коли будеш у Львові?

L

Lagonda

Guest
Aleksandra написал(а):
Привіт! у Львові з мотокрамницями не найкраща ситуація, залежить, що потрібно докупити, а то може простіше вже в польщі це зробити, дешевше точно) А на рахунок зустрітись підримую! )) коли будеш у Львові?
Буду у Львові у суботу.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
У Львові зараз -13 і сніг лежить.

Сверху