O
olezhyk
Guest
Пані та панове, майте совість: обговорювати інші мотоцикли на Юброфорумі - та ви анафему отримаєте )))
+1./images/smilies/thumbup.gifErik написал(а):Всіх з НОВИМ РОКОМ і наступаючими святами!!! Рівних доріг і уважник автомобілістів!
Фенікс приїжав з Пензи він був з круглою фарою не знаю чи ти бачив його мотік, досить цікаво виглядає типу маленького хорнета ))) єдине що мені не сподобалось він мені здався з круглою фарою ще меншим.MarkH написал(а):Всіх з новим роком! І питання: хтось їздить без морди з круглою фарою? Думаю цієї зими трохи юбріка переробити.
Ну перш за все зняв нафіг морду щоб вчепити круглу фару (сьогодні замовив фару, оптику і лямпочку). Думаю як би кріплення зробити.taras-l написал(а):Що думаєш переробити ?
Не кошерно, хочу щоб було як на фото.taras-l написал(а):Зараз є зеркала з поворотами....
Знаю =/taras-l написал(а):Тогда ты с двигателем не угадал. Меняй мот. Тут тюнинг не поможет.
Привіт! у Львові з мотокрамницями не найкраща ситуація, залежить, що потрібно докупити, а то може простіше вже в польщі це зробити, дешевше точно)Lagonda написал(а):Львову привіт! У зв'язку з ідеєю поїхати на Elefantentreffen (http://ybrclub.com/showthread.php?t=19224) у субботу планую бути у Львові. Мотоцикл сьогодні відправлю Новою Поштою, якщо доїду до офісу, бо у нас в Дніпрі замело конкретно. Цікавить інформація про мото-крамниці у Львові, можливо що знадобиться придбати на місці. Та і взягіли, може буде час зустрітися за пивом, бо віза у мене з понеділка, тому на вихідних буду у Львові.
ребят, а вы только мотоциклами занимаетесь? а то мне на машину надо сигналку поставитьkesheme написал(а):Обращайся, Мотораш Сервис 097-901-1548.
Буду у Львові у суботу.Aleksandra написал(а):Привіт! у Львові з мотокрамницями не найкраща ситуація, залежить, що потрібно докупити, а то може простіше вже в польщі це зробити, дешевше точно) А на рахунок зустрітись підримую! )) коли будеш у Львові?