A
Aleksandra
Guest
про всяк випадок мій тел.: ноль6сім1сім2два1ноль7Lagonda написал(а):Буду у Львові у суботу.
а то до суботи можемо і без інтернету бути
про всяк випадок мій тел.: ноль6сім1сім2два1ноль7Lagonda написал(а):Буду у Львові у суботу.
Дякую! Я вже у Львовi, ох i снiгу тут у вас!Aleksandra написал(а):про всяк випадок мій тел.: ноль6сім1сім2два1ноль7 а то до суботи можемо і без інтернету бути
Мотоцикл буде у понедiлок, там i буде видно, готовий я до подорожi чи нi. ;-)Aleksandra написал(а):мотоцикл теж вже приїхав? готові до подорожі?
Наш электрик осилит без проблем, но сервис у нас сугубо мотоциклетный и машина попросту не заедет в наш бокс/images/smilies/confused.gifAleksandra написал(а):ребят, а вы только мотоциклами занимаетесь? а то мне на машину надо сигналку поставить
/images/smilies/rolleyes.gif /images/smilies/surrender.gif :)mtway написал(а):Ммдя.однако.....
Героям слава !!!/images/smilies/thumbup.gifolezhyk написал(а):Слава Україні!
Велкам друже!/images/smilies/cheers.gifKam написал(а):Шановне панство, чекайте майських, приїду окуповувати Ваші кафе Героям Слава !
Моциком валиш? Якщо так, то мо і я не один буду такий дурний по Карпатам у травні погамселить?! :D "За компанію і сусід повісився"! ))Kam написал(а):Шановне панство, чекайте майських, приїду окуповувати Ваші кафе Героям Слава !
То сьома ранку в центрі ) приїхав каву попити перед роботою.Aleksandra написал(а):як людей з кадру повиганяв?))
Я на автобазарі Кривчиці найшов фару чи то від МТ чи то ще від чогось, вже не памятаю. Треба їм просто сказати що шукаєш фару до мота з таким діаметром і там же ж на місці поміряти оптику.hetf1eld написал(а):MarkH, а фара (корпус) в тебе який і де купував? а то я вот поставив круглу замість морди (брав тут), погуглив також на рахунок оптики wesem, а там діаметр 178мм (стандарт під ваз2101), поняв шо не влізе бо в мене корпус діаметр десь ~ 155мм. Зараз тимчасове рішення - впихнув рідну галогенку H4 в ту фару, стало ліпше, але не дуже
всім привіт)MarkH написал(а):Салют! Хтось планує цього сезону десь в Карпати махнути, трохи по бездоріжжю покатати?