K
kesheme
Guest
В п'ятницю п'ємо пиво!/images/smilies/cheers.gif
Салют ) вітаю з покупкою!!!MarkH написал(а):Привіт Львів*яни, я новоспеченний власник юбріка (місяць катаюся), вже десь 800 кільометрів наїздив.
Практично ні. /images/smilies/mad.gifMarkH написал(а):Олег_bayk, taras-l Дякую. Львівські YBRщики буває збираються десь за пінтою пива?
Давайте спробуємо знову :) ) я б не проти зустрітись побалакати можна цього тижня кому як ? хто що скаже?/images/smilies/dance.giftaras-l написал(а):Практично ні. А здалося б. Пару літ назад я пробував.....приїхало 3 мота (разом з моїм)
Обратись к Спикеру. У него свой мотомагазин и сервис.Phoenix написал(а):Ребят, а мотосалоны в Львове есть? мне акум новый на йобрика нужен.
Понял, спасибо )ПозитивЪ написал(а):Обратись к Спикеру. У него свой мотомагазин и сервис. http://motorush.com.ua
Пошуком троха вчися користуватися (менівидав з першого разу)MarkH написал(а):Підкажіть якого розміру підшибники потрібно ставити на рульову колонку юбріка.
Там ше треба пару колясичів доставити для тих, хто ше хоче, але вже не може )MarkH написал(а):Найшов класний бар в інтернеті
та ніби не пропадаю. Треба би було якось здибатись за гальбою бурштинового напою /images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Олег де пропадаєш ?
Не за гальбою а за гальбами....:D /images/smilies/rolleyes.gif /images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):та ніби не пропадаю. Треба би було якось здибатись за гальбою бурштинового напою
Ооо да жарить так не по дитячомуMarkH написал(а):Краще десь на озеро махнути, жара нестерпна.