:) ЄЄЄєєє ))) Салют:Dtaras-l написал(а):Є у Львові хто живий ? а-уууу !?
Лишилося нас тіко двоє.....:DОлег_bayk написал(а):ЄЄЄєєє ))) Салют
Получається що так:) відкрився мотосезон народу на форумі немає :D зрідка хтось находить час щоб заглянути на форум)taras-l написал(а):Лишилося нас тіко двоє.....
Тоді напевно ті хто колись сиділи тут, на форумі поміняли свій транспорт тому і рідше сюди заглядають хоча юбіерівців у Львові та області досить не мало:) .Ну і звичайно є такі які заглядають але участі не приймаютьtaras-l написал(а):Діло не у сезоні. Щось вяне львівська гілка форуму. А в минулі роки тут було людно......і сезон не мішав.
:D Салют :)vov4uk написал(а):
/images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif Я б тільки за, та от народу маловато ((vov4uk написал(а):Зробити б зустріч учасників форуму зі Львова
+100olezhyk написал(а):Дай Боже щастя, пані та панове! +1 Ше я інколи заходжу
Гарно вдячний за відгук.Потроху дивлюсь отелі.taras-l написал(а):Андрій привіт. Можу зустріти тебе на трасі і довести до потрібного місця.Щоб містом неблукали. Можем попити кави і т.д. З ночівлею у мене нема варіантів,нажаль. Незнаю чи хтось відгукнеться бо львівська гілка цього року якась тиха. Мій № ти маєш. Лиш би не страшні дощі (неїзджу у дощ) то познайомлюся з тобою охоче.