Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Є у Львові хто живий ? а-уууу !?/images/smilies/surrender.gif

О

Олег_bayk

Guest
taras-l написал(а):
Лишилося нас тіко двоє.....
Получається що так:) відкрився мотосезон народу на форумі немає :D зрідка хтось находить час щоб заглянути на форум)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Діло не у сезоні. Щось вяне львівська гілка форуму. А в минулі роки тут було людно......і сезон не мішав.

О

Олег_bayk

Guest
taras-l написал(а):
Діло не у сезоні. Щось вяне львівська гілка форуму. А в минулі роки тут було людно......і сезон не мішав.
Тоді напевно ті хто колись сиділи тут, на форумі поміняли свій транспорт тому і рідше сюди заглядають хоча юбіерівців у Львові та області досить не мало:) .Ну і звичайно є такі які заглядають але участі не приймають

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Тут десь пів людей вже поміняли транспорт але форум непоміняли. Так би мовити юбіерщики у душі. То є кістяк, основа форуму. На таких невпливає ні сезон, ні марка мотика.....

О

Олег_bayk

Guest
шкода що так але народу тут мало Львівського зараз/images/smilies/thumbdown.gif можливо через деякий час все зміниться)

V

vov4uk

Guest
І я ще є тут)) Правда дійсно рідко заходжу. Зробити б зустріч учасників форуму зі Львова, так як колись ми робили, але щось нікого нема. Відгукніться.)

O

olezhyk

Guest
Дай Боже щастя, пані та панове!
Ше я інколи заходжу /images/smilies/redface.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
І я читаю але пишу мало.......старий і лінивий став однако..../images/smilies/rolleyes.gif /images/smilies/wink.gif

desantnikd6

Тру байкер
Доброго дня сусіди.Нарешті їду до вас у гості)Потрібна ночівля з 2 на 3 серпня,і хтось хто б показав львівську область в районі 50 км від Львова.Приїхати планую 2 серпня з другом,відвідаю рідну частину...а потім хотілось би подивитись ваші замки і закинуті палаци.3 серпня зранку по плану прижок з парашютом,і виїзд додому.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Андрій привіт.
Можу зустріти тебе на трасі і довести до потрібного місця.Щоб містом неблукали. Можем попити кави і т.д.
З ночівлею у мене нема варіантів,нажаль.
Незнаю чи хтось відгукнеться бо львівська гілка цього року якась тиха.
Мій № ти маєш.
Лиш би не страшні дощі (неїзджу у дощ) то познайомлюся з тобою охоче.

desantnikd6

Тру байкер
taras-l написал(а):
Андрій привіт. Можу зустріти тебе на трасі і довести до потрібного місця.Щоб містом неблукали. Можем попити кави і т.д. З ночівлею у мене нема варіантів,нажаль. Незнаю чи хтось відгукнеться бо львівська гілка цього року якась тиха. Мій № ти маєш. Лиш би не страшні дощі (неїзджу у дощ) то познайомлюся з тобою охоче.
Гарно вдячний за відгук.Потроху дивлюсь отелі.

Сверху