A
Aleksandra
Guest
ага, давайте на цю суботу організовуйтесь) заодно я прийду знайомитись, а то все одна , а тут виявляється численна спільнота :)
так ти був без мотіка і квас пив))) треба було нашого пивка спробувати)Phoenix написал(а):А давайте без мотиков, с пивком? )
Та шо ж я один то пиво пить буду! не так не пойдет )Олег_bayk написал(а):так ти був без мотіка і квас пив))) треба було нашого пивка спробувати)
Все правельно/images/smilies/thumbup.gif:)Aleksandra написал(а):якщо організовувати посиденьки, то мені здається не так важливо хто як до визначеного місця добереться, головне щоб компанія хороша зібралась
Неистово плюсую! /images/smilies/thumbup.gif Ибо оставил вчера мопед на работе в 30 км. от дома.Phoenix написал(а):А давайте без мотиков, с пивком? )
А може краще десь ближче до вечора? бо якшо в обід попити пива, то всі плани на день підуть коту під хвіст.Aleksandra написал(а):як на рахунок завтра десь годинку на другу?
Та мабуть. Фєніксу важко буде пояснити, як добратись на периферію... )Aleksandra написал(а):та можна і на 5 в центрі?
Я изучил почти весь центр, все будет хорошо ) Правда мы с Олегом задумали сгонять к Олесскому замку сегодня...olezhyk написал(а):Та мабуть. Фєніксу важко буде пояснити, як добратись на периферію... )
Решта, певно, катається )taras-l написал(а):Олег читаю лише я.......остальних йок.