Львов

A

Aleksandra

Guest
ага, давайте на цю суботу організовуйтесь) заодно я прийду знайомитись, а то все одна , а тут виявляється численна спільнота :)

A

Aleksandra

Guest
якщо організовувати посиденьки, то мені здається не так важливо хто як до визначеного місця добереться, головне щоб компанія хороша зібралась:)

О

Олег_bayk

Guest
Aleksandra написал(а):
якщо організовувати посиденьки, то мені здається не так важливо хто як до визначеного місця добереться, головне щоб компанія хороша зібралась
Все правельно/images/smilies/thumbup.gif:)

P

Phoenix

Guest
Лично я за любой кипишь ) Мы завтра с Олегом с утра крутим-чиним мой мот, а потом я весь день в центре. Мой телефон парой сообщений выше Тарасом указан.

A

Aleksandra

Guest
я так розумію ви вже всі між собою знайомі? тож може домовтесь про конкретне місце-час і тут повідомте. або можу дати свій номер, але якось не на весь і-нет

O

olezhyk

Guest
Phoenix написал(а):
А давайте без мотиков, с пивком? )
Неистово плюсую! /images/smilies/thumbup.gif Ибо оставил вчера мопед на работе в 30 км. от дома.
Aleksandra написал(а):
як на рахунок завтра десь годинку на другу?
А може краще десь ближче до вечора? бо якшо в обід попити пива, то всі плани на день підуть коту під хвіст.
Особисто мені на годинку 5-6 було би краще.

A

Aleksandra

Guest
я зараз їду катнусь, то ж біля компа до вечора навряд буду
як домовитесь, подзвоніть мені будь-ласка (ноль шість сім 1 сім 2 два 1 ноль7)

P

Phoenix

Guest
olezhyk написал(а):
Та мабуть. Фєніксу важко буде пояснити, як добратись на периферію... )
Я изучил почти весь центр, все будет хорошо ) Правда мы с Олегом задумали сгонять к Олесскому замку сегодня...

О

Олег_bayk

Guest
Їдемо у Олеський замок))) хто хоче приєднуйтесь збираємось о 14-00 в центрі Львова біля оперного театру:)

O

olezhyk

Guest
оскільки я без мопеда, мене більше цікавмть "афтепаті". Припускаю, шо фіг встигнете вернутись до 5

O

olezhyk

Guest
Народ, а як ви дивитесь, шоб в 7 зустрітись. Скажімо біля пороховушки? Сподіваюсь, місця будуть.
Чи краще на завтра домовитись?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Олег читаю лише я.......остальних йок.:D

Сверху