Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
desantnikd6 написал(а):
Коли там до вас Казань приїзжає?
Андрій привіт. Я точно незнаю (тому що поїхав раніше з Синіх гір). Але вроді казав Кам що будуть у Львові у середу....

desantnikd6

Тру байкер
taras-l написал(а):
Андрій привіт. Я точно незнаю (тому що поїхав раніше з Синіх гір). Але вроді казав Кам що будуть у Львові у середу....
Привіт Тарас.Погано, в пятницю до нас ваші славнозвісні фани Карпат приїзжають.

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
taras-l написал(а):
Дiду, шось ти наплутав.
Тоя буду у середу, а коли вони невiдомо, я так i не випитав.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Kam написал(а):
Дiду, шось ти наплутав. Тоя буду у середу, а коли вони невiдомо, я так i не випитав.
Та то в мене після травми склєроз.....(але дещо памятаю):D

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Кам а ти на китайському полтосі приїдеш? То не по феншую якось..../images/smilies/surrender.gif

desantnikd6

Тру байкер
LuckyHunter написал(а):
Да, не, Казанцы. Сорри, ошибся.
Ну пока они про себя знать не дают.Хоть я и просил их чтоб дали знать как только так сразу.

L

LuckyHunter

Guest
desantnikd6 написал(а):
Ну пока они про себя знать не дают.Хоть я и просил их чтоб дали знать как только так сразу.
Злыдни писюкавые, что говорить. Попробую Сашке отписать.

O

olezhyk

Guest
taras-l написал(а):
Діду! Йоханийбабай! То Ви втіхаря на Сині Гори змотались?!

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
Дiду, те про що ми говорили, роздуплились:

olezhyk написал(а):
:)

T

t1Hb

Guest
тут викладали фото багато хто, ну я шось своє вліплю) минулого сезону тестував go pro, відео так собі) зробив два стопкадри :) (відео насправді виглядає як кліп prodigy :D хто вкурсі ,той знає)

/images/smilies/wink.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
olezhyk написал(а):
Чому втіхаря? Я каюсь шо тобі незадзвонив.А так про всіх я знав шо неїдуть. Думаю якшо ти б мав охоту я би то знав. Та я сам якшо говорити правду вирішив в останній момент (хоча готувався).

Erik

Мотоциклист
Львів'янам привіт! Нарешті можна і по-українськи написати!:)
Треба допомога - для проби взяти в когось акум з YBR-125! Просто поставити, попікати і завести для перевірки тахометра!
Посилання на мою тему, де обговорюється проблема: http://ybrclub.com/showthread.php?t=17939
Буду дуже вдячний!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Erik написал(а):
Львів'янам привіт! Нарешті можна і по-українськи написати! Треба допомога - для проби взяти в когось акум з YBR-125! Просто поставити, попікати і завести для перевірки тахометра! Посилання на мою тему, де обговорюється проблема: http://ybrclub.com/showthread.php?t=17939 Буду дуже вдячний!
Привіт! Тобі необовязково мотоакум, можна і від автівки. Дротами підєднався і заводиш. Думаю якшо є 12вольтний від упса чи ще чогось то тоже має завестися мот але з кікстартера (ногою).

Сверху