S
SPQR
Guest
Слєді за мислю: ти поділишся зі мною чіпсами, а я з тобою...пивом:)olezhyk написал(а):замєчатєльно! То я лишусь без камери і йно з чіпсами?
Слєді за мислю: ти поділишся зі мною чіпсами, а я з тобою...пивом:)olezhyk написал(а):замєчатєльно! То я лишусь без камери і йно з чіпсами?
Чіпси без пива - дєньгі на вєтєр! /images/smilies/redface.gifSPQR написал(а):Слєді за мислю: ти поділишся зі мною чіпсами, а я з тобою...пивом
так ти ж їх купляти не будеш /images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):Чіпси без пива - дєньгі на вєтєр!
Андрій привіт. Я точно незнаю (тому що поїхав раніше з Синіх гір). Але вроді казав Кам що будуть у Львові у середу....desantnikd6 написал(а):Коли там до вас Казань приїзжає?
Привіт Тарас.Погано, в пятницю до нас ваші славнозвісні фани Карпат приїзжають.taras-l написал(а):Андрій привіт. Я точно незнаю (тому що поїхав раніше з Синіх гір). Але вроді казав Кам що будуть у Львові у середу....
Дiду, шось ти наплутав.taras-l написал(а):Андрій привіт. Я точно незнаю (тому що поїхав раніше з Синіх гір). Але вроді казав Кам що будуть у Львові у середу....
Та то в мене після травми склєроз.....(але дещо памятаю):DKam написал(а):Дiду, шось ти наплутав. Тоя буду у середу, а коли вони невiдомо, я так i не випитав.
Как они там вообще-то? Все в порядке?desantnikd6 написал(а):Привіт Тарас.Погано, в пятницю до нас ваші славнозвісні фани Карпат приїзжають.
Они, это фаны?Если фаны то буду знать как они в пятницу.LuckyHunter написал(а):Как они там вообще-то? Все в порядке?
Да, не, Казанцы. Сорри, ошибся.desantnikd6 написал(а):Они, это фаны?Если фаны то буду знать как они в пятницу.
Ну пока они про себя знать не дают.Хоть я и просил их чтоб дали знать как только так сразу.LuckyHunter написал(а):Да, не, Казанцы. Сорри, ошибся.
Злыдни писюкавые, что говорить. Попробую Сашке отписать.desantnikd6 написал(а):Ну пока они про себя знать не дают.Хоть я и просил их чтоб дали знать как только так сразу.
Діду! Йоханийбабай! То Ви втіхаря на Сині Гори змотались?!taras-l написал(а):Андрій привіт. Я точно незнаю (тому що поїхав раніше з Синіх гір). Але вроді казав Кам що будуть у Львові у середу....
:)olezhyk написал(а):Діду! Йоханийбабай! То Ви втіхаря на Сині Гори змотались?!
Чому втіхаря? Я каюсь шо тобі незадзвонив.А так про всіх я знав шо неїдуть. Думаю якшо ти б мав охоту я би то знав. Та я сам якшо говорити правду вирішив в останній момент (хоча готувався).olezhyk написал(а):Діду! Йоханийбабай! То Ви втіхаря на Сині Гори змотались?!
Привіт! Тобі необовязково мотоакум, можна і від автівки. Дротами підєднався і заводиш. Думаю якшо є 12вольтний від упса чи ще чогось то тоже має завестися мот але з кікстартера (ногою).Erik написал(а):Львів'янам привіт! Нарешті можна і по-українськи написати! Треба допомога - для проби взяти в когось акум з YBR-125! Просто поставити, попікати і завести для перевірки тахометра! Посилання на мою тему, де обговорюється проблема: http://ybrclub.com/showthread.php?t=17939 Буду дуже вдячний!