Львов

М

мелкий

Guest
Усім привіт! Плануємо з дружиною на цих вихідних бути у Львові (в суботу приїзжаємо, в неділю додому).
Може є бажання зустрітись в суботу ввечері, або в неділю катнути кудись на природу в сторону Києва?

S

SPQR

Guest
мелкий написал(а):
Усім привіт! Плануємо з дружиною на цих вихідних бути у Львові (в суботу приїзжаємо, в неділю додому). Може є бажання зустрітись в суботу ввечері, або в неділю катнути кудись на природу в сторону Києва?
Міша, привіт! Треба буде шось організувати/images/smilies/wink.gif

T

t1Hb

Guest
Доброго дня ! :) вибачте трохи не по темі) але , хто знає де можна подивитись, прикупити мотоеквіп недорого?

Den4ik

Тру байкер
Мото
YBR125
Друзі львів'яни! Якщо зможу взяти відгули на роботі, то 27-29 травня планую завітати до Львова із своєю другою половинкою. Але у мене є маленька проблемка - зовсім не знаю де зупинитись. Може у когось є можливість надати притулок двом мандрівникам на одну, максимум дві доби?
Буду дуже чекати на відповідь в приват.

S

SPQR

Guest
Вчора пізно ввечері на окружній нас з дружиною зупинили ДАЇшники. Запиталися чи ми тепло вдягнені і чи не холодно нам/images/smilies/surrender.gif Документи не дивилися:)

S

sk00by

Guest
SPQR написал(а):
Вчора пізно ввечері на окружній нас з дружиною зупинили ДАЇшники. Запиталися чи ми тепло вдягнені і чи не холодно нам Документи не дивилися
Мене недавно зупинили для того,щоб спитатись як мотоцикл називається,документи також не перевіряли :D

A

Add.Mor.

Guest
:) Ми як повертались зі Львову декілька тижнів тому,нас теж зупинили,здається у Тернопільскій області.
Розмова була такою приблизно:
Гаець-Вам не морозно в таку погоду їхати на такому транспорті? І хто це в таку погоду їздить на мотоциклі!?
Я- Ні не холодно,завжди їздим.
Г-Папіри в порядку,звідки їдите?
Я-В порядку,зі Львову.
Г-Довго їдите?
Я-Приблизно з 10-ї?
Г-Довго їдите,вже можна булоб в Одесу заїхати.
Я-Ми не поспішаємо,папіри показати?
Г-Та ні,на треба, щасливої дороги,дивіться не мерзніть:)

Ось так.

V

vov4uk

Guest
- Блін, то пі**ець. В неділю (чи в понеділок) одна аварія з участю мото (червоний мот, це все що знаю) на кільці львівської об*їздної.
- у вівторок друга аварія з участю мото, біля пам*ятника Федорову, чорний ендуро, чувак на ланосі виїжджав з бокової на гловну, хотів проскочити перед трамваєм а збоку трамвая їхав мот, водій мотоцикла сам встав і самостійно сів в машину швидкої допомоги, яка його забрала у лікарню.
- Сьогодні на Любінській (здається на якомусь перехрестку) третя аварія з участю третього мота, синього кольору, за попередніми даними мотоцикліст лежав на землі і не рухався.

Сам я був на місці лише другої аварії про решту розказали знайомі.

Хто знає якусь більш детальну інформацію??

T

t1Hb

Guest
я 1 числа поїхав називається купити собі взуття на юбрі на сихів) коли вертався мене застав дощик, і їхав я через центр, переїзжав колію, і злетів з з мотоциклу... ) плече боліло, думаю та ладно , на наступний день зробив ренген, тріщина в плечовій кістці.../images/smilies/thumbdown.gif місяць колядувати

desantnikd6

Тру байкер
завтра,цілий день буду блудити у львові.буду радий зустрітись

S

sk00by

Guest
desantnikd6 написал(а):
та нічого я ще тут 2тижні буду.бачив 2 червоних юбра ,аж тоска пробила за своі м.
Я на червоному катаюсь) майже завжди район Кн.Ольги,Франка,Вітовського,Личаківська))

Сверху