S
SPQR
Guest
ой, Діду! Так можно в запой на тиждень піти:)taras-l написал(а):Шо тіко одна ? ( і без пива ? )
ой, Діду! Так можно в запой на тиждень піти:)taras-l написал(а):Шо тіко одна ? ( і без пива ? )
Нешукай легких шляхів.:DSPQR написал(а):ой, Діду! Так можно в запой на тиждень піти
Міша, привіт! Треба буде шось організувати/images/smilies/wink.gifмелкий написал(а):Усім привіт! Плануємо з дружиною на цих вихідних бути у Львові (в суботу приїзжаємо, в неділю додому). Може є бажання зустрітись в суботу ввечері, або в неділю катнути кудись на природу в сторону Києва?
тутt1Hb написал(а):Доброго дня ! вибачте трохи не по темі) але , хто знає де можна подивитись, прикупити мотоеквіп недорого?
Мене недавно зупинили для того,щоб спитатись як мотоцикл називається,документи також не перевіряли :DSPQR написал(а):Вчора пізно ввечері на окружній нас з дружиною зупинили ДАЇшники. Запиталися чи ми тепло вдягнені і чи не холодно нам Документи не дивилися
)) ну я без повного еквіпу) шолом і все)taras-l написал(а):ти що голий їхав?
Анлрій я пас. Робота блін...desantnikd6 написал(а):завтра,цілий день буду блудити у львові.буду радий зустрітись
Екіп то правило №1.t1Hb написал(а):)) ну я без повного еквіпу) шолом і все)
та нічого я ще тут 2тижні буду.бачив 2 червоних юбра ,аж тоска пробила за своіtaras-l написал(а):Анлрій я пас. Робота блін...
Я на червоному катаюсь) майже завжди район Кн.Ольги,Франка,Вітовського,Личаківська))desantnikd6 написал(а):та нічого я ще тут 2тижні буду.бачив 2 червоних юбра ,аж тоска пробила за своі м.
мені би допомогли напевно хіба наплічники) і то я незнаю)taras-l написал(а):Екіп то правило №1.