V
vov4uk
Guest
Матвій. Дякую за інформацію, якщо щось то звернусь... поки що ще маю свої простенькі пробайкери.
Давай. Будь яка інформація то добре./images/smilies/thumbup.gifМатвій написал(а):Хлопці. Я тут недавно придбав боти. І довго шукав і мучив людей загарманиці. Але найшов в Україні за файною ціною. Хто ще не купив і шукає здам точку. То не реклама ніяка. Просто дійсно ціна ладна.
ІМХО якщо вже шось робити, то треба якось більш маштабніше. Маю на увазі шо два бігборда, які провесять місяць - то краще ніж нічого, але може небайдужим варто задуматись над створенням якоїсь організаціі на зразок "Мотохелп"(у Львові доречі їхнього філіалу нема), яка буде регулярно проводити різні акції і надавати допомогу тим, кому вона потрібна.vov4uk написал(а):В Росії підняли питання про те, щоб такі плакати появилися на бігбордах вулиць. Досить цікава ідея. Так от хлопці, я собі тут подумав і вирішив, а чому б нам щось подібне не організувати?? Якщо кожен з львівських байкері здасть у наш "благодійний фонд" хоча б 20 грн. то думаю що на літо нам цих грошей вистачило б щоб поставити 2-3 бігборда на вулицях нашого міста. Текст придумати свій, щось на кшталт: "бережи байкера ы буде тобы добре", ну варыантыв тексту е безлыч... Що скажете???
Поддержите в начале сезона ежегодную акцию "Внимание мотоциглизд" :)SPQR написал(а):ІМХО якщо вже шось робити, то треба якось більш маштабніше. Маю на увазі шо два бігборда, які провесять місяць - то краще ніж нічого, але може небайдужим варто задуматись над створенням якоїсь організаціі на зразок "Мотохелп"(у Львові доречі їхнього філіалу нема), яка буде регулярно проводити різні акції і надавати допомогу тим, кому вона потрібна.
Бо в мотоциклістів цілий рік літо!!! :)taras-l написал(а):Тільки неясно чому в автомобіліста обочина у снігу, а в мотоцикліста нє. І осьова лінія неграє.
Ідея щодо "Мотохелпу" також приходила в голову. Але вважаю що не обов`язково філію від них, а щось своє, самостійне. Для початку пропоную реалізувати ідею з біг бордами, якщо це вдастся то думаю послужить на користь нашій репутації і тоді створити нашу організацію.SPQR написал(а):ІМХО якщо вже шось робити, то треба якось більш маштабніше. Маю на увазі шо два бігборда, які провесять місяць - то краще ніж нічого, але може небайдужим варто задуматись над створенням якоїсь організаціі на зразок "Мотохелп"(у Львові доречі їхнього філіалу нема), яка буде регулярно проводити різні акції і надавати допомогу тим, кому вона потрібна.
підтверджуюtaras-l написал(а):Доречі фото моє біля ялинки то не фотошоп --- оригінал.
Мені подобається хід твоїх думок/images/smilies/thumbup.gif Коли заїдеш на "чай"? /images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Шось приблизно так: я поламався на лівандовці, видзвонюю Сашка і вже п"ю чай....може і шось сильніше.
Клас!)) Це цього року?taras-l написал(а):Доречі фото моє біля ялинки то не фотошоп --- оригінал.
Заходим на мотосало ком уа і в розділі з екіпом тиснимо місто івано-франківськ. Телефон того чувачка закінчується 9192 чи 9291. той хлопака має купу екіпу по файним цінам.SPQR написал(а):Давай. Будь яка інформація то добре.
Та так, причому на двох ))) А я блін без куртки в светрі з підкладкою на твому сузі трохи простудився після того :)vov4uk написал(а):Клас!)) Це цього року? Доречі, я теж 2 січня катався на моті свому...)
Нєа. Один рік назад. (минулий сезон я просрав...якби не Чернігів то би сі застрілив з позору.:D )/images/smilies/redface.gifvov4uk написал(а):Клас!)) Це цього року?
о да, то була ще та санта-барбара:)taras-l написал(а):Як я в Чернігів виривався ти знаєш.