Львов

K

kesheme

Guest
taras-l написал(а):
Буває деколи,зрідка сплю,переважно за кермом мота....
Тому в Діда з листопада по березень безсоння!:D Коли вже зовсім на сон морить- проберається в гараж до мота і дозволяє собі поспати пару годин..:D

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
kesheme написал(а):
Тому в Діда з листопада по березень безсоння! Коли вже зовсім на сон морить- проберається в гараж до мота і дозволяє собі поспати пару годин..
: Группы:/images/smilies/thumbup.gif :D

V

vov4uk

Guest
Народ, ніхто не може порадити якогось поставщика дуг (для захисту мотора) з нормальними цінами?? Бо шось нічого нормального не можу знайти.

K

kesheme

Guest
+1 за дуги. Собі теж думаю. Певно шо наш майстер на сто Motorush асіліт таке зробити.(вважати рекламою:D ), покрашене буде порошковою фарбою, так шо то навєка!/images/smilies/thumbup.gif

V

vov4uk

Guest
Всім дякую за інформацію!
Дуги наче б то краще захищають мотор, але чув таке, що не правильно зварені дуги(чи там не з відповідного металу), при падінні, можуть погнути раму, правда це чи міф??

Краш педи доречі класні, але він не знає чи знайдеться щось на GS.

Кеша, як я розумію, дуги може виготовити майстер з вашого сервісу?? Ціни приблизної не скажеш? /images/smilies/wink.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Шо краще ? То вічна тема для сперечань.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
vov4uk написал(а):
Правду кажете...)) Єдине що дуги змушують боятися гнуття рами при падінні.
Дуги треба робити з труби явно слабшої за раму, тоді небезпеки нема.

М

Матвій

Guest
taras-l написал(а):
Дуги треба робити з труби явно слабшої за раму, тоді небезпеки нема.
Дуга має спрацьовувати як подушка під одне місце. Не лише матеріал важливий, але й важливо як дуга зроблена(при ударі як загинається) і як закріплена(щоб крипяжі не повибивала на рамі), яку частину має захищати(зазвичай це мотор). Це перше від чого треба відштовхуватися. Друге вже матеріал вибирати для труб. Матеріал ясна річ не має бути дуже міцним, це річ одноразова, добре б найти якийсь амортизуючий варіант тибу бампера в авто.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Матвій вітаю тебе на юбіерочному форумі !!!/images/smilies/thumbup.gif

М

Матвій

Guest
Хлопці. Я тут недавно придбав боти. І довго шукав і мучив людей загарманиці. Але найшов в Україні за файною ціною. Хто ще не купив і шукає здам точку. То не реклама ніяка. Просто дійсно ціна ладна.

Ну ось наприклад

100 гамериканських дохлих презиків. Як я поняв то в людини є купу розмірів. Всі шкрабаки нові.
Я собі взяв Сіді Страда Райн. Можу, якщо хто хоче помацати в живу, показати.

V

vov4uk

Guest
В Росії підняли питання про те, щоб такі плакати появилися на бігбордах вулиць. Досить цікава ідея.

Так от хлопці, я собі тут подумав і вирішив, а чому б нам щось подібне не організувати?? Якщо кожен з львівських байкері здасть у наш "благодійний фонд" хоча б 20 грн. то думаю що на літо нам цих грошей вистачило б щоб поставити 2-3 бігборда на вулицях нашого міста. Текст придумати свій, щось на кшталт: "бережи байкера ы буде тобы добре", ну варыантыв тексту е безлыч... Що скажете???

Сверху