taras-l
Тру байкер
/images/smilies/innocent.gifSPQR написал(а):о да, то була ще та санта-барбара
/images/smilies/innocent.gifSPQR написал(а):о да, то була ще та санта-барбара
Та ні, я вважаю що найефективнішими бууть біг борди з соціальною рекламою про мотоциклістів, з ними не порівняється ніяка інша реклама, знаю по собі, бо як правило крім біг бордів ні на що більше уваги не звертаю.Матвій написал(а):Заходим на мотосало ком уа і в розділі з екіпом тиснимо місто івано-франківськ. Телефон того чувачка закінчується 9192 чи 9291. той хлопака має купу екіпу по файним цінам. На рахунок мото хелпу то штука така собі, бо не має у нас підтримки. Це треба фану людину з бусом який готовий помогти і тоді будуть з часом підтягуватися люди. На рахунок плакатів, можна просто пороздруковувати на матеріалі не промокаючому, є такі натягують їх часто типу як на палатках Львівське чи подібне. І порозвішувати по місту. В центрі навряд чи хтось дасть просто так, а от на балконах будинків, на парканах людей. Думаю люди не всі проти будуть такому. Такі плакати можна і по всій Україні повішати по дорогах. Фінансів менше піде на це, ніж від плакат рекламних щитів, відповідно маштабність більша.
Бідний!) Дякую, зато виручив!))/images/smilies/wink.gifМатвій написал(а):Та так, причому на двох ))) А я блін без куртки в светрі з підкладкою на твому сузі трохи простудився після того
Ага, пам`ятаю як ми з Матвійом приїхали до вас і ніяк не могли витягнути на прогулку на двох колесах і це при тому, що як ви говрили, вже близько місяця не сідали за руль фазера... Так не можна робити...)))taras-l написал(а):Саш я не про то. Мав наувазі шо так мало наїздив, шо крім Чернігова згадати нема шо. Загальний кілометраж за минулий сезон просто смішний...... Як я в Чернігів виривався ти знаєш.
Може то собі взяти!)):D /images/smilies/wink.gifМатвій написал(а):Однокласник мені тільки що писав. Каже що його знайомий йобрика продає, в ідеальному стані з дугами. пробіг до 2х тис. хоче 1800дулярів. Може кому треба.
Навряд чи ти захочеш пересісти :) Але то так для інфи і ще продають сузуку 1100 за 5тис. Завтра інфу казав скине.vov4uk написал(а):Може то собі взяти!))
от якби сузуку 1300... да ще і білу..../images/smilies/innocent.gifМатвій написал(а):Але то так для інфи і ще продають сузуку 1100 за 5тис.
Так, я вкурсі за ціни, якраз на такі і розраховував. Запитання де взяти кошти, не важко вирішити, а саме, звернутись до всіх байкерів Льовова (Хулігани, Лайонси, лвівська 10, на західний форум і т.д.) з пропозицією підтримати акцію. Якщо більшість байкерів Львова здадуть хоча б по 20 грн. (можна й більше запросити), то вважаю що сума назбирається чималенька і вже після цього вирішувати скільки і де ми будем розміщувати реклами. Механізм за допомогою якого ми зможем запевнити людей що це не розвод і що гроші не підуть нам в кишеню, я типу придумав... Давайте вирішим хто візьме участь в організації акції, я створив спеціальну тему для обговорення в розділі "Клубні події...", прочитайте будь ласка і дайте свої відповіді.../images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):Бігборд зараз здається в районі 2000 грн(друк+поклейка, без дизайну) на місяць. 2 бігборда=4000*3 місяці=12000 гривень. На заправках типу WOG та OKKO(за інші не скажу) навіть пукнути ніхто безкоштовно не дасть, а вішати будь яку рекламу тим більше. Хіба вдасться їх вмовити на то, що це є соціальний проект. За балкони і забори не знаю 2vov4uk якщо робити організацію, то все ж таки бажано від Мотохелпу. 1 - їх вже багато хто знає, 2 - якщо ти будешь робити грубо кажучи "від них", думаю мотохелп тобі багато чим допоможе, бо люди там вже не перший рік тим займаються і набули певного досвіду.
А тепер візьмемо звичайну матиматику. 12000тис грн/20грн=600 байкерів-мотуциклістів де ти стіку назбираєш?vov4uk написал(а):Ну, в принципі я за створення мотохелпу, але давайте спочатку організуєм цю акцію, думаю після цього і репутація наша трошки виросте, тоді легше буде створювати організацію.
Ну та я умовно сказав шо по 20, можна більшу суму збирати + я думаю що коли ти орендуєш білборд одразу на 3 місяці, то там виходить менша сума ніж 6тис. І я ж написав коли зберем гроші тоді й будем бачити на скільки білбордів і на скільки часу нам їх вистачить.Матвій написал(а):А тепер візьмемо звичайну матиматику. 12000тис грн/20грн=600 байкерів-мотуциклістів де ти стіку назбираєш? На рахунок реклами на заправках, то все домовляється Так само за балкони і тд. В нас в кожного є знайомі, товариші. +плакат розробити не проблема, роздрукувати в великій кількості буде дешевше ніж один рекламний бігборд. Я все таки в реалії дивлюся. Для реклами на бігбордах треба спонсора шукати.
Точно. +1.SPQR написал(а):Так народ, є для того спеціальна гілка! Ви визначайтися або там, або тут. А то 50% дискусії тут, а 50 - в іншому місці.
Весна, з'явилися двоповерховi коти....taras-l написал(а):Я нині проїхався пару метрів по свому селі. Багно страшне, дощик легкий моросив...... А шо робити? Весна !!!
Я заздрю :D Але може теж проїдуся якщо сьогодні тепліше ніж вчора)taras-l написал(а):Нині хочу проїхатися. Лиш би погода була негірша за вчорашню. Несплю.