Панкі хой!/images/smilies/punk.giftaras-l написал(а):Львів ау-ау...хто тут ???
ви не "тута", ви "тама" /images/smilies/wink.gifKam написал(а):Тута ми
Браття, та я ж свiй у доску ! :)olezhyk написал(а):ви не "тута", ви "тама"
taras-l написал(а):Львів ау-ау...хто тут ???
То з яких пір чєлябєнци до славетного міста Львова відносяться??!!/images/smilies/wink.gifKam написал(а):Тута ми
Відвідаєш макогона при зустрiчi, я тобi покажу який я тобi москаль :):)SPQR написал(а):То з яких пір чєлябєнци до славетного міста Львова відносяться??!! МОСКАЛЬ МЕНІ НЕ ЗЕМЛЯК
Дякую дiду :)taras-l написал(а):Саш та хай вже Кам буде.
Да він у Славетному Місті прописаний! А у ЧєлябаСіті чисто мешкає!SPQR написал(а):То з яких пір чєлябєнци до славетного міста Львова відносяться??!! МОСКАЛЬ МЕНІ НЕ ЗЕМЛЯК
Мне Хаябусу белую никак привезти немогут! То красная, то синяя, то зелёная/images/smilies/mad.gif Заипалсо объяснять!Kam написал(а):Кеша, Сашко, а шо це ви без мопедiв ?
На суперфуру збираємо!!!/images/smilies/tongue.gifKam написал(а):Кеша, Сашко, а шо це ви без мопедiв ?
і вам, шановний, добрий вечір/images/smilies/wink.gifvov4uk написал(а):Вітаю вас однофорумчани, вже заскучився за форумом...))
І вас вітаєм!)taras-l написал(а):Вітаю всіх з початком тижня і з українським рамаданом.
Дяк...../images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/wink.gifvov4uk написал(а):І вас вітаєм!)