taras-l написал(а):Я незрозумів, завтра то вже нині , а де інфа про новий мот ???
і то пан Антон не бреше /images/smilies/surrender.gifkesheme написал(а):А с двухколёсным другом... Да лисапед я себе прикупил, шоб по лесу возле дома полетать, об дерево разок-другой убицца.
Лісопед з коляском ???:Dkesheme написал(а):А с двухколёсным другом... Да лисапед я себе прикупил, шоб по лесу возле дома полетать, об дерево разок-другой убицца.
Завтра певно будем обмивали разом з Серфером з столиці! Ти як? /images/smilies/cheers.gif /images/smilies/drunk.giftaras-l написал(а):Антон, тре обмити тєхніку бо заржавіє !!!
Та завтра в Бистрого день портвєйна. Будемо в мене(я, Бистрий і Женька ака DD) смажити м"ясо. Ото має Кєша підтягнутись з Сєрфєром. Десь на 16:00. Об"єднаєм пріятноє с полєзним /images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Незнаю як вийде з роботою. Час,місце, явки - паролі ?
Дякую ...SPQR написал(а):Добре, що сьогодні з"їздили до Карена Вовчику респект! Молодець що таке мероприємство організував!!!
Скоріш по бакалійному магазині: одні консерви навколо/images/smilies/tongue.gif :Dtaras-l написал(а):Ти шо по пустелі їздив???
Треба було позвонити, може би я і "Сюзі" би вигуляв...SPQR написал(а):Скоріш по бакалійному магазині: одні консерви навколо
Та я спонтанно поїхавolezhyk написал(а):Треба було позвонити, може би я і "Сюзі" би вигуляв...
))Здарофф!!/images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):Треба було позвонити, може би я і "Сюзі" би вигуляв... п.с.: Вовчик прєвєд!!!