O
olezhyk
Guest
та кришку ніяк не зберусь прикрутити... Некомплект поки шо. Не беруть /images/smilies/wink.gifvov4uk написал(а):Олег, а ти що її ще не продав??))
та кришку ніяк не зберусь прикрутити... Некомплект поки шо. Не беруть /images/smilies/wink.gifvov4uk написал(а):Олег, а ти що її ще не продав??))
Ну ти й лінтюх!)))olezhyk написал(а):та кришку ніяк не зберусь прикрутити... Некомплект поки шо. Не беруть
Оппа! Шо за Сюзі? Чого не росказав???olezhyk написал(а):Треба було позвонити, може би я і "Сюзі" би вигуляв... п.с.: Вовчик прєвєд!!!
А ти свій ще непродав ?Kam написал(а):Шо, мажорчики западеньскi, мапеди купуете ?
Вже не продаю, такий кабанчик самому треба /images/smilies/tongue.giftaras-l написал(а):А ти свій ще непродав ?
Певно ти правий./images/smilies/thumbup.gifKam написал(а):Вже не продаю, такий кабанчик самому треба
Я так підозрюю, шо то Вовчик свою на зберігання лишив/images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Оппа! Шо за Сюзі? Чого не росказав???
Та от сподобалася мені одна СуперФура, але її хазяїн, сталічний мажор/images/smilies/wink.gif , каже, шо вже не продає /images/smilies/frown.gif То певно якийсь разводняк був:DKam написал(а):Шо, мажорчики западеньскi, мапеди купуете ?
А насправді Олежик хаябусу купив!))SPQR написал(а):Я так підозрюю, шо то Вовчик свою на зберігання лишив
Напевно напевно, ті сталічники люблять людей розводити!)))SPQR написал(а):Та от сподобалася мені одна СуперФура, але її хазяїн, сталічний мажор , каже, шо вже не продає То певно якийсь разводняк був
Хто хотiв той спитав, але поки вiн роздумував то я отямився /images/smilies/tongue.gifSPQR написал(а):Та от сподобалася мені одна СуперФура, але її хазяїн, сталічний мажор , каже, шо вже не продає То певно якийсь разводняк був
який на йух харлєй! то хонда стід була!!!:)Kam написал(а):Iваше, ти на харлi катав, хто тобi тепер хонду продасть
Йобаний стид, я журнал читав /images/smilies/tongue.gif/images/smilies/tongue.gif/images/smilies/tongue.gif/images/smilies/tongue.gif/images/smilies/tongue.gifSPQR написал(а):який на йух харлєй! то хонда стід була!!!
Це все фотомонтаж!!!Kam написал(а):Йобаний стид, я журнал читав Там ти на мапедi с якоюсь девочкой у всьому бiлому
Вадосу треба ноту протеста висловити :DSPQR написал(а):Це все фотомонтаж!!! То кляті москалі разом з Януковичем під мене риють! Не хочуть шоб я на суперфурі їздив
Цього року штучна :)taras-l написал(а):У Києві на Майдані ставлять ялинку........за 40днів до Нового Року ??!!!!
+1000500/images/smilies/thumbup.gifSPQR написал(а):Ага! От криза добралась і до Вас...