Львов

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
Ясно. Вітаю, продати тоже тре вміти. Шо шукатимеш ?
Поки шо буду збирав, а от на початку весни буду вже шось шукав :)

п.с. в мене правда тут один бєзхозний йобр стоїть.../images/smilies/wink.gif

V

vov4uk

Guest
Вчора, на вулиці стрийській, жигулька з п`яним водієм вилетіла на зустрічну смугу по якій їхав мотоцикліст на Ямаха R1, водій мотоцикла не вижив... Бачив сьогодні фотки, то з мотоцикла мало що залишилось... В неті інформації про ДТП не знайшов, про подію розказали мої шефи, які були друзями загиблого...

Коли вечором приїхав до дому, то побачив шо на моїй вулиці збиралися мотоциклісти, спочатку не зрозумів в чому справа, коли зайшов до хати, то тато розказав, що сьогодні ховали якогось мотоцикліста і тоді до мене дойшло, що жертвою вищеописаного ДТП став мій сусід (жили на одній вуличці), добре його не знав, але часто пересікались і вітались з ним... аж сльози вийшли, коли зрозумів що це він загинув із за якогось урода... Царство йому небесне /images/smilies/rip.gif

Для справки: чоловік був здається з "Хуліганів", їздив на синій R1...

V

vov4uk

Guest
Для тих хто хотів приїхати сьогодні на похорон загинувшого байкера, але не зміг, в неділю на 12:00 збираємся біля "Арсену" на Проспекті Чорновола (700 річчя), в 12:15 виїжджаємо в сторону брюховицького цвинтеру де похований наш колега /images/smilies/rip.gif . Бажаючі вшанувати пам`ять і поставити свічку приїжджайте.

S

SPQR

Guest
Вовчик, дякую, шо написав. Обов"язково постараюсь бути.

S

SPQR

Guest
Вітаємо kesheme з придбанням нового двохколісного друга. Сьогодні він його обмиває, але думаю завтра вже відпишеться. Рівних доріг, чуві!!!
:) /images/smilies/wink.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Вітаємо kesheme з придбанням нового двохколісного друга. Сьогодні він його обмиває, але думаю завтра вже відпишеться. Рівних доріг, чуві!!!
Вітаю і я. (марка друга ?) /images/smilies/thumbup.gif

V

vov4uk

Guest
О!! І я вітаю!! Також цікавить марка друга...))

Доречі, Кеша можем разом моти обмити, чи ти вже свій обмивав??))

V

vov4uk

Guest
О!! Так це ж вона!! Тільки не знаю чому, але весь час уявляв Кешу на білій Бусі, от шось він в мене на білій закрбувався в уяві і все!))

S

SPQR

Guest
vov4uk написал(а):
О!! Так це ж вона!! Тільки не знаю чому, але весь час уявляв Кешу на білій Бусі, от шось він в мене на білій закрбувався в уяві і все!))
Добре, хай буде біла :D

K

kesheme

Guest
ООООО!!!! Вот она, вот она мопедка моей мечты!! Буzzzzzzа!:D

А с двухколёсным другом... Да лисапед я себе прикупил, шоб по лесу возле дома полетать, об дерево разок-другой убицца.

S

SPQR

Guest
kesheme написал(а):
А с двухколёсным другом... Да лисапед я себе прикупил, шоб по лесу возле дома полетать, об дерево разок-другой убицца.
Ну так это..."скіко жре", "скіко пре"? ТТХ в студию!

B

Braslet

Guest
тааак.... )))))) у Кеши новый двухколесный друг???? )))) чую - что-то тут не то....)))))
фооооткиииииииии!!!! ))

дааа.... а хаябуски - хороши....))))

Сверху