O
olezhyk
Guest
Як то кажуть, з ким поведешся,.... :DSPQR написал(а):А-а-а, там той! Не повіриш - зпився пацаньонок
Як то кажуть, з ким поведешся,.... :DSPQR написал(а):А-а-а, там той! Не повіриш - зпився пацаньонок
ти ще не бачив їжачка.../images/smilies/wink.gifolezhyk написал(а):Як то кажуть, з ким поведешся,....
/images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):Мені накінець то приїхала фара! І, о чудо! Стає на рідні кріплення!
Ідея супер + непогана можливість зустрітися /images/smilies/thumbup.giftaras-l написал(а):Народ, в мене пропозиція. Думаю завтра а більш всього післязавтра поїхати мотом до ялинки перед оперним і фоток наробити. Які будуть пропозиції??? Ясно шо при більш-менш сприятливій погоді. Хто шо скаже?????????
Інтерисує -бажано на мотах./images/smilies/thumbup.gif Чи вже їх в консерви позакатували???:DSPQR написал(а):Ідея супер + непогана можливість зустрітися
амум сівший "вноль", а зарядки тимчасово нема (taras-l написал(а):Інтерисує -бажано на мотах. Чи вже їх в консерви позакатували???
а я мот хрєн витягну зараз /images/smilies/frown.giftaras-l написал(а):Інтерисує -бажано на мотах. Чи вже їх в консерви позакатували???
як не пам"ятаєшь?! отой їжачок :)kesheme написал(а):Саня, який їжачок не пам'ятаю! Як шапка-ушанка в кота Тошу перетворювалась- пам'ятаю! А їжачка- фанарь!
Я з ним не пив... тобто не знайомий!SPQR написал(а):а я мот хрєн витягну зараз як не пам"ятаєшь?! отой їжачок
значить в п"ятницю познайомлю /images/smilies/drunk.gifkesheme написал(а):Я з ним не пив... тобто не знайомий!
Краще вже коньячку /images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Хлопці, я мотом їхатиму в білий день. Вечером погода ше зимніша (для мотика) та і фотки тре вдень робити. Олег. Зарядне тобі підвезу. І куфайку тоже.
Скільки ж ви випили, якшо ТО - їжачок? /images/smilies/eek.gifSPQR написал(а):як не пам"ятаєшь?! отой їжачок
чотири пляшки на чотирьох + абсент...olezhyk написал(а):Скільки ж ви випили, якшо ТО - їжачок?