Львов

K

kesheme

Guest
***, м'якенький заяць спився! Не дивився гілку пару днів- а тут таке!:)
Саня, улибнуло!:D /images/smilies/thumbup.gif

Мені накінець то приїхала фара!/images/smilies/dance.gif І, о чудо! Стає на рідні кріплення!/images/smilies/thumbup.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Народ, в мене пропозиція. Думаю завтра а більш всього післязавтра поїхати мотом до ялинки перед оперним і фоток наробити. Які будуть пропозиції??? Ясно шо при більш-менш сприятливій погоді.
Хто шо скаже?????????

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
Як то кажуть, з ким поведешся,....
ти ще не бачив їжачка.../images/smilies/wink.gif
Кєша, пам"ятаєш?

kesheme написал(а):
Мені накінець то приїхала фара! І, о чудо! Стає на рідні кріплення!
/images/smilies/thumbup.gif
Фоткі хдє?

taras-l написал(а):
Народ, в мене пропозиція. Думаю завтра а більш всього післязавтра поїхати мотом до ялинки перед оперним і фоток наробити. Які будуть пропозиції??? Ясно шо при більш-менш сприятливій погоді. Хто шо скаже?????????
Ідея супер + непогана можливість зустрітися /images/smilies/thumbup.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Ідея супер + непогана можливість зустрітися
Інтерисує -бажано на мотах./images/smilies/thumbup.gif Чи вже їх в консерви позакатували???:D

O

olezhyk

Guest
taras-l написал(а):
Інтерисує -бажано на мотах. Чи вже їх в консерви позакатували???
амум сівший "вноль", а зарядки тимчасово нема (
Та й погода не тішить. /images/smilies/redface.gif

K

kesheme

Guest
В мене мот без фари, руля і сідухи! І без акума! Так шо я буду на консерві. Давайте пересічемось біля ялинки, годинка 6-7 вечора. Треба рішалки порішати!

Саня, який їжачок/images/smilies/surrender.gif не пам'ятаю!/images/smilies/redface.gif Як шапка-ушанка в кота Тошу перетворювалась- пам'ятаю! А їжачка- фанарь!

Фоткі неумєю.../images/smilies/redface.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Хлопці, я мотом їхатиму в білий день. Вечером погода ше зимніша (для мотика) та і фотки тре вдень робити.
Олег. Зарядне тобі підвезу. І куфайку тоже.:)

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
Інтерисує -бажано на мотах. Чи вже їх в консерви позакатували???
а я мот хрєн витягну зараз /images/smilies/frown.gif

kesheme написал(а):
Саня, який їжачок не пам'ятаю! Як шапка-ушанка в кота Тошу перетворювалась- пам'ятаю! А їжачка- фанарь!
як не пам"ятаєшь?! отой їжачок :)

O

olezhyk

Guest
taras-l написал(а):
Хлопці, я мотом їхатиму в білий день. Вечером погода ше зимніша (для мотика) та і фотки тре вдень робити. Олег. Зарядне тобі підвезу. І куфайку тоже.
Краще вже коньячку /images/smilies/wink.gif
SPQR написал(а):
як не пам"ятаєшь?! отой їжачок
Скільки ж ви випили, якшо ТО - їжачок? /images/smilies/eek.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR інтересні ті мінісамопали !!!!/images/smilies/thumbup.gif

B

Braslet

Guest
привеееет!!! львовяне!!! ))))))) как у вас тут весело!!!! ))))) какие знатные юбиерщики там на фотке!!!! ))))) гарны хлопцы!))))))))

нам все обзавидовались и еще двоих свеженьких москаликов мы вам привезем летом! ))))))

нам стыдно - но Вадег чет с фотками тормозит...((((

как там девчонки? привет передавайте!!!! ))))))))))) Саня, Машеньку поцелуй от меня!!!! ))))))))))))

K

kesheme

Guest
Ира, привет! У нас погода проводила вас домой и вернулась в стандартное львовское УГ.../images/smilies/mad.gif +3, дождь, говны... Так что/images/smilies/drunk.gif ,жаль что без вас...

B

Braslet

Guest
)))) а нам жаль /images/smilies/drunk.gif без вас!!!!! )))))) Антон, чтоб когда мы приедем - без руля был!!!! ))))))))))))
нас погодка тож не радует... зима... епт...(((((( единственная радость побухивать в гараже, собираючи мою бэшку...)))))) вот завтра аккурат очередной сеанс ...)))) бум вновь прибывший моц обмывать...)))) к нам супер фурка присоединилась...))) синенькая... ))) подруга наша купила...)))
мож фотки свеженькие будут...))) скажу тада..)))

K

kesheme

Guest
А у нас сегогдня профилактическое заливание сливы!:D Следующий раз обяз с вами нажрусь! И потом в Пикассо!/images/smilies/dance.gif /images/smilies/thumbup.gif

Сверху