taras-l
Тру байкер
olezhyk;253394 написал(а):Так я на мотороліку не хотів. Чесно кажучи, я думав, шо ти мене з Дідом зфоткав... /images/smilies/redface.gif
Хлопці фото з діді Тарасом платне !!! То вам не хулі-мулі.....:D /images/smilies/wink.gif
olezhyk;253394 написал(а):Так я на мотороліку не хотів. Чесно кажучи, я думав, шо ти мене з Дідом зфоткав... /images/smilies/redface.gif
Хлопці фото з діді Тарасом платне !!! То вам не хулі-мулі.....:D /images/smilies/wink.gif
Ось, значить ми як??? /images/smilies/mad.gif /images/smilies/mad.gif /images/smilies/mad.giftaras-l написал(а):Хлопці фото з діді Тарасом платне !!! То вам не хулі-мулі.....
Ачєпятка!/images/smilies/redface.gif Але виявилась в тєму! Звучить навіть! "Не треба нам їхнього Валє! У нас є Діді!"/images/smilies/thumbup.giftaras-l написал(а):Мене внучка кличе: діді. Антон а ти звідки знаєш ???
Фотка-- 5 $. Але проп"ємо разом./images/smilies/drunk.gif (то жарт)olezhyk написал(а):Ось, значить ми як???
Файно вийшло./images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):Ачєпятка! Але виявилась в тєму! Звучить навіть! "Не треба нам їхнього Валє! У нас є Діді!"
это пять!!!!/images/smilies/thumbup.gif :)kesheme написал(а):"Не треба нам їхнього Валє! У нас є Діді!"
Майка має бути обовязково з карманОм для мобіли.:)SPQR написал(а):это пять!!!! треба Тарасу якогось номера присвоїти. Ну у Валє VR46. А у нас буде DiDi... і кєпку з майкою зробити!
значить з двома карманАми /images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Майка має бути обовязково з карманОм для мобіли.
Треба ще колір обговорити...........:)SPQR написал(а):значить з двома карманАми а краще з трьома. ще бутерброд покладеш
Жовто-блакитний!!!!taras-l написал(а):Треба ще колір обговорити...........
ху із Коте?SPQR написал(а):Для kesheme
Тоша із КОТЕ!!!olezhyk написал(а):ху із Коте?
Ещё меня дома ждёт собака- за ногу кусака!:DSPQR написал(а):Для kesheme
добре, шо хоч не Собака-ЯйцяВідгризака /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gifkesheme написал(а):Ещё меня дома ждёт собака- за ногу кусака!
Кул!!! /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif Коли дасте поміряти?SPQR написал(а):Да, бл@ть, да!!!! Вони приїхали! Наші шльоми!!! мій МТР, пробайкєр - Жені!
Ну от як в слідуючий раз в гості завітаєшь.olezhyk написал(а):Кул!!! Коли дасте поміряти?