Завтра їздиш?/images/smilies/moto3.giftaras-l написал(а):SPQR слава Богу. Я думав я один і мені стало страшно.Тепер полегшало.
Так. Думаю в першій половині дня. Хіба помішає робота (непланова).SPQR написал(а):Завтра їздиш?
Коли завітаєш?Den4ik написал(а):Панове, підкажіть будьласка. Скільки у Львові зараз коштують місця в готелях? Бажано двомісні. Чи може є сенс винаймати квартиру подобово? А то я тут надумав трохи відпочити від столичного гуркоту і на декілька днів завітати до Львова.
Та ще точно не знаю. Планував бути 20-21 листопада. Але скоріш за все не вийде. Зараз мот продаю і можу бути зайнятий в ці дня. Може то будуть наступні вихідні, чи через вихідні.SPQR написал(а):Коли завітаєш?
Так то хіба за добу???/images/smilies/surrender.gif Це довготривала!taras-l написал(а):Все залежить від району-кількості кімнат-якості помешкання. Для порівняння глянь тут: http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?r...price2=&page=1
От, доживеш до його років...kesheme написал(а):Думав шо в тебе нік Тарас-і. Тобто в кінці "і", а не "л"!
Я писав великими буквами L . А малими виглядає як палка.Кому І (і) кому 1. Має бути "ель".Tsoy написал(а):Тарас-l -- чим не Тарас Перший? ) Чому не подобаеться? ) Цой )
До яких то років???olezhyk написал(а):От, доживеш до його років...