наші на авто заняли 32 місце. А головне вперше в історії доїхали до фінішу. Навіть на якомусь етапі були 17-тими.SPQR написал(а):Якщо комусь також подобається раллі Дакар, я отута во фоток трохи маю
Так, хлопаки молодці!!!/images/smilies/thumbup.giftaras-l написал(а):наші на авто заняли 32 місце. А головне вперше в історії доїхали до фінішу. Навіть на якомусь етапі були 17-тими.
Ми си тут дакар устроїм, лиш би літо пошвидше.:DSPQR написал(а):Ну що, Діді Тарас , коли їдемо на Дакар? п.с. бл*, шльоми приїхали, на вулиці майже +10, сонечко світить... Нах я свій мот так глибоко в сарай загнав?
Ти його хоч на запи не розкинув, як деякі.../images/smilies/wallbash.gifSPQR написал(а):Нах я свій мот так глибоко в сарай загнав?
я також не консервував. просто в сарай запхав, щоб він на вулиці не стояв, але витягнути сам не зможу. /images/smilies/frown.giftaras-l написал(а):П.С. Я тому ніколи мот і не консервую. Треба - сів і поїхав.
а я вчора їв, нічо так :)taras-l написал(а):І взагалі я нелюблю консервів !!!!
але на весні буде БОМБА! навіть матова бомба.../images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Ти його хоч на запи не розкинув, як деякі...
Робота то святе./images/smilies/rolleyes.gifSPQR написал(а):[url робота....
Ну як? Їздив?/images/smilies/moto3.gif Хфото є?/images/smilies/photo.giftaras-l написал(а):Хто завтра їде зі мною на Високий Замок ???
Нє.Цілий день сидів дома і шинку їв.SPQR написал(а):Ну як? Їздив? Хфото є?
Йо-ма-йо. Як то так./images/smilies/surrender.gifSPQR написал(а):ні......
дієта. худаю...:D /images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Йо-ма-йо. Як то так.
ню-ню...SPQR написал(а):дієта. худаю...
А я купив кубатуру і вже можна і нехудіти.:DSPQR написал(а):дієта. худаю...
Сашко ти холостий???/images/smilies/surrender.gifolezhyk написал(а):ню-ню... Машка поїхала і всьо - сухпай?
/images/smilies/drunk.gif /images/smilies/band.gif ага?taras-l написал(а):Сашко ти холостий???