Львов

O

olezhyk

Guest
Якшо буду, то однозначно мотом і пох на погоду

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
За вікно зиркни...
Ех........./images/smilies/frown.gif

taras-l написал(а):
Завтра до Матір Божої їдемо мотами ??? (погода) Хто їде ??
Я планую бути в будь якому випадку. Сьогодні свічки купив. Але отой дощик, ставить під сумнів поїздку на моті/images/smilies/mad.gif Якщо буде така ж срака і завтра, то під"їду поближче машиною, а там пішки.

K

kesheme

Guest
Я постараюсь быть. У меня запас галюценогенов иссяк- завтра снова еду в лес за грибами.:D

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
... Але отой дощик, ставить під сумнів поїздку на моті...
Саньок, прочитай свій пілпис, а?! /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/smoke.gif

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
Саньок, прочитай свій підпис, а?!
/images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif :)
Ну застидав ти мене /images/smilies/redface.gif
В мене ще екіп не підібраний. Але я подумаю...

S

SPQR

Guest
Вчора на радостях що вас всіх побачив забув розповісти афігєнний прикол! Значить по дорозі в центр заїзжаю на заправку, іду платити і в той момент коли заходжу в приміщення заправки звучить:
"Этот парень был из тех, кто просто любит жизнь
Любит праздники и громкий смех, пыль дорог и ветра свист" саме ці слова./images/smilies/thumbup.gif (Ария — «Беспечный ангел»). На мене всі ТАК глянули, а я вийшов дуже задоволений. Це ж треба, щоб так співпало/images/smilies/wink.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Спікєр ти везунчик !!!!/images/smilies/wink.gif

K

kesheme

Guest
SPQR написал(а):
Вчора на радостях що вас всіх побачив забув розповісти афігєнний прикол! Значить по дорозі в центр заїзжаю на заправку, іду платити і в той момент коли заходжу в приміщення заправки звучить: "Этот парень был из тех, кто просто любит жизнь Любит праздники и громкий смех, пыль дорог и ветра свист" саме ці слова. (Ария — «Беспечный ангел»). На мене всі ТАК глянули, а я вийшов дуже задоволений. Це ж треба, щоб так співпало
/images/smilies/thumbup.gif Плюс к этому повышеное внимание к твоему моту!/images/smilies/thumbup.gif

S

SPQR

Guest
Карочє прікол:
Їду вчора по Новому Львову, по головній. Крім мене на дорозі ніякого транспорту нема. Тут з другорядної викочується(30-40 км/год) опель кадет-караван. Машина не тонована, бачу водія, який уважно дивиться в мою сторону. Я продовжую рух(білий день, мотоцикл червоний, іду на дальньому, непомітити важко) і бачу, що кадет не збирється зупинятися. Починаю сигналити, водій тормозить з візгом колес(хоча з такої швидкості то можно зробити і без того) за пару метрів від моєї траекторії заходу в поворот. Я підїзжаю до його капота, зупиняюсь і жестом руки(з піднятим середнім пальцем) пояснюю, що йому треба бути уважнішим на дорозі. Той дивиться на мене якось перелякано-здивовано. Я їду далі. Якійсь странний водій...

п.с. Київляни сезон закривають: http://ybrclub.com/showpost.php?p=232221&postcount=1 а ми шо? Бо по ходу ото за вікном і є бабине літо /images/smilies/frown.gif

YakovD

Дядя Яша
Мото
NC750XD, YBR125 с коляской и ГБО
SPQR написал(а):
п.с. Київляни сезон закривають: http://ybrclub.com/showpost.php?p=232221&postcount=1 а ми шо? Бо по ходу ото за вікном і є бабине літо
я перепрошую, а яке відношення києвляни мають до вищезгаданого заходу?

S

SPQR

Guest
YakovD написал(а):
Хм.......А дійсно, з якого перепугу я сюда київлян підписав?/images/smilies/confused.gif /images/smilies/redface.gif
Ладно, Москалі сезон закривають, а ми?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
YakovD написал(а):
Яша Спікер напутав (неспеціяльно).
Ми їздитимемо до снігу !!!! А тоді закриємо сезон./images/smilies/wink.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Може тоді і сезон закривати не варто? Купляємо собі квадрікі і гойда!
На юбр125 я і по снігу їздив....На Фазері невийде----гума нета.

S

SPQR

Guest
А як шановне товариство відносеться до походу в сауну?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
А як шановне товариство відносеться до походу в сауну?
Якшо будуть тьолки, та ше й чужі, то я за !!!!/images/smilies/wink.gif

Сверху