Львов

ЛЕКС

Тру байкер
taras-l написал(а):
Похоже наші всі вже зимують......
нефига-я почти ваш представитель только на юге.сегодня придавило аж 8 выше нуля впервые-но держусь молодцом на моте и соплей не распускаю.скоро оттепель-и до декабря буду катать.можно в вашей ветке писать? из-за ошибок не будите наезжать?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
ЛЕКС нема пароблем. Маєш бажанння - пиши. Ми тут тоже не ликом шиті - їздитимемо до першого снігу./images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
Конешно пиши. Хто тута на ашибки смотрит/images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
Сьогодні в МакДональдсі брав їжу з собою, так мені дали пакетик з зображенним на ньому мотоциклістом. І як вони суки здогадалися...:) Але приємно!

O

oleksa

Guest
SPQR написал(а):
Сьогодні в МакДональдсі брав їжу з собою, так мені дали пакетик з зображенним на ньому мотоциклістом. І як вони суки здогадалися...
Шльом ...

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
А наклєйка на машині?
Так вродє не бачили вони мого відра з гайками, на стоянці її лишив. Тобто не на макдрайв замовляв, а особисто причалапав в середину і сказав, що мені з собою.
пи.си. Доречі не знав, що можно їжу замовити, а тобі її винесуть до машини. Тобто я коли на макдрайві замовляв, то було так: до першого віконечка під"їхав, замовив, розрахувався; до другого - почекав, забрав. А тут чувак замовив, поїхав на стоянку, а йому особисто винесли замовлення/images/smilies/eek.gif Правда автівка в нього з дорожчих. Може віп клієнт?

O

olezhyk

Guest
ой, файно покатались містом з Сашкою(SPQR) /images/smilies/dance.gif

K

kesheme

Guest
Всё открывается ништяг! Чё шлемом новым не хвастаешся?!

S

SPQR

Guest
kesheme написал(а):
Всё открывается ништяг! Чё шлемом новым не хвастаешся?!
Дык не купил исчо /images/smilies/frown.gif Как только куплю - обязательно обмоем/images/smilies/cheers.gif /images/smilies/drunk.gif

K

kesheme

Guest
/images/smilies/redface.gif Я подумал что это твой чёрный матовый на зеркале висит...

O

Odinochka

Guest
Думаю брать YAMAHA YBR 125 во Львове на ул. Пасечная, 129.
Интересны мнения и отзывы Львовян про дилера YAMAHA.

S

SPQR

Guest
Odinochka написал(а):
Думаю брать YAMAHA YBR 125 во Львове на ул. Пасечная, 129. Интересны мнения и отзывы Львовян про дилера YAMAHA.
Мастер (Ростик) там классный работает/images/smilies/thumbup.gif , а вот насчет самого диллера не знаю. Наверное нормальный, раз Ямаха.

O

Odinochka

Guest
SPQR написал(а):
Мастер (Ростик) там классный работает , а вот насчет самого диллера не знаю. Наверное нормальный, раз Ямаха.
Про Ростика и у нас слышал аналогичный отзыв /images/smilies/thumbup.gif :)

O

olezhyk

Guest
Odinochka написал(а):
Думаю брать YAMAHA YBR 125 во Львове на ул. Пасечная, 129. Интересны мнения и отзывы Львовян про дилера YAMAHA.
А чо в Файному не хош брати? "Слава", чи якось так називається...

Сверху