Львов

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
SPQR написал(а):
блииин, я пока номер раздуплил чуть с ума не сошел. С ребятами созвонился, вечером мутим шашлык!!!
Извини за шпионские штучки:). Вдруг они шифруются от когото)
Чтобы номер не гуглился/images/smilies/wink.gif

K

kesheme

Guest
Саня-SPQR всех созвал. Сегодня движуем! /images/smilies/cheers.gif /images/smilies/drunk.gif /images/smilies/band.gif /images/smilies/moto2.gif

M

Mortimer

Guest
аааа... завидую ребятам, которые к вам в гости приехали :)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
І я постараюся підтягнутися на Лівандовку. Надовго незможу/images/smilies/thumbdown.gif але хоч познайомлюся з хлопцями./images/smilies/thumbup.gif

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
taras-l написал(а):
І я постараюся підтягнутися на Лівандовку. Надовго незможу але хоч познайомлюся з хлопцями.
Тарас. Только что звонил Димася. Походу убранный:). Слезно просил чтобы ты подошел.

Не знаю зачем это просить посредством форума, но такова была просьба:)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Kam написал(а):
Тарас. Только что звонил Димася. Походу убранный. Слезно просил чтобы ты подошел. Не знаю зачем это просить посредством форума, но такова была просьба
Все окей. Зустрілися-познайомилися. Я правда вже дома....А хлопці шашлик жарять в Сані-SPQR на хаті. Там в нього великий надувний басейн діаметром 5 і глубиною 1.2 метри. Лиш би некупалися після шашлика:)

B

Braslet

Guest
ну екарный бабай!!!!!! ))))) какая у вас там движуха-то во Львове!!!!)))))))))))) и знакомые все люди! )))))))))))

O

olezhyk

Guest
а то...

Я вже також вдома. Сімейні обставини. Майбутній мотоцикліст не дає розслабитись. /images/smilies/moto2.gif
Приємно було познайомитись! /images/smilies/dance.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Braslet написал(а):
ну екарный бабай!!!!!! ))))) какая у вас там движуха-то во Львове!!!!)))))))))))) и знакомые все люди! )))))))))))
Просто погода появилася. Та і сезон на закаті -- хочеться багато встигнути.

S

SPQR

Guest
Ну что, встреча состоялась, надеюсь ребята остались довольны.

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
Там в нього великий надувний басейн діаметром 5 і глубиною 1.2 метри.
Обіжаєшь, начальник! Він не надувний, він каркасний!/images/smilies/ahtung.gif :)

Лиш би некупалися після шашлика Так, час від часу, після чергового келиха така ідея з"являлася/images/smilies/innocent.gif

А якщо серйозно, то був дуже радий всіх Вас бачити, давайте по можливості частіше пересікатися!
Вчора під кінець Антон запропонував наступного літа зробити Великий Мотозльот у Сані.:) /images/smilies/dance.gif Я за. Тим паче, що в наступний сезон чекаємо багато гостів.

п.с. мені тут Марічка сказала, що об мій нікнейм можна язика зломати і запропонувала для полегшення читати його як "СПІКЕР". Якщо вам так буде легше, я не проти/images/smilies/wink.gif

K

kesheme

Guest
Спикер... Нормально звучит/images/smilies/thumbup.gif Я за мотом вечерком заеду. Ок?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
1. За басейн вибач (я неспец)
2. Спікер звучить краще (жінка права)
3. Та то можна було додому їхати без мота??? /images/smilies/tongue.gif

S

SPQR

Guest
kesheme написал(а):
Спикер... Нормально звучит Я за мотом вечерком заеду. Ок?
Когда будет удобно. В любое время. Он нам не мешает.

taras-l написал(а):
1. За басейн вибач (я неспец) 2. Спікер звучить краще (жінка права) 3. Та то можна було додому їхати без мота???
1. Та нічо, якось продемонструю тобі конструкцію.
2. Тількі їй того не кажи/images/smilies/wink.gif
3. Не можна, а треба!!!/images/smilies/tongue.gif Тута во багато плюсів. Ти б з нами випив пива, а я всю ніч простидів би на Файзері, про який давно мрію. Але я впевнений, що це не остання наша зустріч./images/smilies/cheers.gif

S

SPQR

Guest
kesheme написал(а):
Спикер... Нормально звучит Я за мотом вечерком заеду. Ок?
Когда будет удобно. В любое время. Он нам не мешает.

taras-l написал(а):
1. За басейн вибач (я неспец) 2. Спікер звучить краще (жінка права) 3. Та то можна було додому їхати без мота???
1. Та нічо, якось продемонструю тобі конструкцію.
2. Тількі їй того не кажи/images/smilies/wink.gif
3. Не можна, а треба!!!/images/smilies/tongue.gif Тута во багато плюсів. Ти б з нами випив пива, а я всю ніч простидів би на Файзері, про який давно мрію. Але я впевнений, що це не остання наша зустріч./images/smilies/cheers.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Не можна, а треба!!! Тута во багато плюсів. Ти б з нами випив пива, а я всю ніч простидів би на Файзері, про який давно мрію. Але я впевнений, що це не остання наша зустріч.
Пива непю/images/smilies/wink.gif (горілку/images/smilies/tongue.gif )

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
Пива непю (горілку )
Є! Горілка, віскі, коньяк. Все шо горить. Навіть керосін/images/smilies/tongue.gif Головне приїзджай/images/smilies/moto3.gif /images/smilies/drunk.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
olezhyk написал(а):
За вікно зиркни...
Пяному море (чи дощ) поколіна.:D

Завтра до Матір Божої їдемо мотами ??? (погода) Хто їде ??

Сверху