S
SPQR
Guest
Так, народ! kesheme уже в седле:) , в субботу вроде будет погода......Мож хоть на полчасика?/images/smilies/moto3.gif /images/smilies/moto2.gif /images/smilies/cheers.gif
Меня тут на воскресенье на одну свадьбу подписали.../images/smilies/frown.gifkesheme написал(а):Давайте на воскресенье мож...а????
Мож на одну попадем? Хоть оттянемся/images/smilies/dance.gifkesheme написал(а):Меня тоже!!! Забыл совсем, мля!!!
Тьфу-тьфу-тьфу. Ніби все ок. Тількі міліція зі своїми рейдами дістала/images/smilies/mad.giftaras-l написал(а):Вчора Коля (Мотонік) телефонував. Казав аварія з синім юбр у Львові. Я незапитав де. Ау-у-у наші всі цілі і живі ???
нєа /images/smilies/frown.gif.......taras-l написал(а):http://motocykl.net/forum/index.php?showtopic=2368 А ти на Західному незареєстрований ???
Говорив з Цоєм. Завтра зранку буду щось шукати. Мот мона до мене в гараж. І ще раз повторюсь - в нас сьогодні ввечері пройшла буря, яка, можливо рухається на схід. Дощовик, бахіли і "іже с німі" - дуже бажано. Бо, ну його нафіг...Kam написал(а):Ребята, нужна помощь. Парнишку Саню Мортимера завтра надо определить во Львове. Я его утречком отправлю в вашу сторону)
Саня час назад упетлял.olezhyk написал(а):Говорив з Цоєм. Завтра зранку буду щось шукати. Мот мона до мене в гараж. І ще раз повторюсь - в нас сьогодні ввечері пройшла буря, яка, можливо рухається на схід. Дощовик, бахіли і "іже с німі" - дуже бажано. Бо, ну його нафіг...
Ох, я бы такой мот приютил /images/smilies/innocent.gifKam написал(а):Ему главное мот приютить)
провтикав ти, Жора, своє щастя... /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gifbenson написал(а):Ох, я бы такой мот приютил
:))olezhyk написал(а):Говорив з Цоєм. Завтра зранку буду щось шукати. Мот мона до мене в гараж. І ще раз повторюсь - в нас сьогодні ввечері пройшла буря, яка, можливо рухається на схід. Дощовик, бахіли і "іже с німі" - дуже бажано. Бо, ну його нафіг...
Накормите его тем французским пирогом :)kesheme написал(а):0979474052- мой номер. Сегодня вечером постараюсь присоединится к Олежику, гостя выгуливать!