Львов

S

SPQR

Guest
Так, народ! kesheme уже в седле:) , в субботу вроде будет погода......Мож хоть на полчасика?/images/smilies/moto3.gif /images/smilies/moto2.gif /images/smilies/cheers.gif

O

olezhyk

Guest
фа-фа чорно-золотому з центральним чорним кофром в п'ятницю десь біля 15:00 на виїзді з кільця Кульпар.- В.В. в сторону Наукової

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Вчора Коля (Мотонік) телефонував. Казав аварія з синім юбр у Львові. Я незапитав де. Ау-у-у наші всі цілі і живі ???

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
Вчора Коля (Мотонік) телефонував. Казав аварія з синім юбр у Львові. Я незапитав де. Ау-у-у наші всі цілі і живі ???
Тьфу-тьфу-тьфу. Ніби все ок. Тількі міліція зі своїми рейдами дістала/images/smilies/mad.gif
Надіюсь з райдером все гаразд.
До речі, Тарас , ти не занєшь є у Львові щось на зразок Мотохелпа? Чи може всім нам треба телефонами обмінятись. Не дай Бог звичайно, але може всяке статися, це ж дорога. Одна справа, якщо байкер сам, інша - коли хлопаки підтянуться. Хоча б морально можуть підтримати.

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
http://motocykl.net/forum/index.php?showtopic=2368 А ти на Західному незареєстрований ???
нєа /images/smilies/frown.gif.......

P.S. але вже виправляюся /images/smilies/wink.gif

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
Ребята, нужна помощь. Парнишку Саню Мортимера завтра надо определить во Львове. Я его утречком отправлю в вашу сторону)

O

olezhyk

Guest
Kam написал(а):
Ребята, нужна помощь. Парнишку Саню Мортимера завтра надо определить во Львове. Я его утречком отправлю в вашу сторону)
Говорив з Цоєм. Завтра зранку буду щось шукати. Мот мона до мене в гараж. І ще раз повторюсь - в нас сьогодні ввечері пройшла буря, яка, можливо рухається на схід. Дощовик, бахіли і "іже с німі" - дуже бажано. Бо, ну його нафіг...

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
olezhyk написал(а):
Говорив з Цоєм. Завтра зранку буду щось шукати. Мот мона до мене в гараж. І ще раз повторюсь - в нас сьогодні ввечері пройшла буря, яка, можливо рухається на схід. Дощовик, бахіли і "іже с німі" - дуже бажано. Бо, ну його нафіг...
Саня час назад упетлял.
Ему главное мот приютить)

S

SPQR

Guest
Вот, что значит пару дней не заходить на форум! /images/smilies/frown.gif
Ну что, решили уже куда человека пристроить? Мот 100% приютить смогу, да и с райдером можно подумать...Правда есть проблема с кроватями. 0633071248 Саша.

O

olezhyk

Guest
benson написал(а):
Ох, я бы такой мот приютил
провтикав ти, Жора, своє щастя... /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif
Коник в гаражі поставлений, райдер в готелі поселений./images/smilies/dance.gif

M

Mortimer

Guest
всем доброго! Олег мня завтра выгуливает. Есть ли желающие пивка попить?
мой номер 38(068)362-56-04 (Саша)

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
olezhyk написал(а):
:))

Так то ты був? :))

А я то думал шо разговариваю с пользователем Кашеме! :))
А звонил с телефона Вольфа.
Как запутано все, братцы!
Без бутылки ну никак не разобраться :))

Чего вам и желаю!!! :))

Цой :))

K

kesheme

Guest
0979474052- мой номер.
Сегодня вечером постараюсь присоединится к Олежику, гостя выгуливать!

benson

Тру байкер
kesheme написал(а):
0979474052- мой номер. Сегодня вечером постараюсь присоединится к Олежику, гостя выгуливать!
Накормите его тем французским пирогом :)

Сверху